حرفه ای و پایدار از روز اول با جواد یاسمی

معرفی سایت Gtmetrix جی تی متریکس

Gtmetrix site.seo
آنچه در این مقاله می خوانید:

سرعت بارگذاری صفحات سایت برای گوگل از اهمیت بالایی برخوردار است. و این مورد را در سال‌های اخیر و در مقالات مختلف اعلام کرده است. به دلیل اهمیتی که این مورد برای گوگل دارد، سایت‌هایی که دارای سرعت بارگذاری پایینی هستند، رتبه پایین‌تری نسبت به دیگر سایت‌ها توسط این موتور جستجو کسب می‌کنند.

یکی از بهترین ابزارهای آنلاین سرعت سایت ابزار Gtmetrix است. که در این مقاله به معرفی ابزار Gtmetrix و ویژگی‌های آن پرداخته‌ایم.

کاربران فضای مجازی علاقه به استفاده از سایت‌ها و اپلیکیشن‌هایی دارند که با سرعت خوبی بارگذاری شده. و آن‌ها را برای لود کردن سایت معطل نمی‌کنند. از آن جایی که در دنیای وب و اینترنت رقابت بسیار شدید است.

در صورتی که سایتی نتواند انتظار کاربر را برآورده کند، کاربر از ادامه کار با سایت منصرف شده. و به دنبال سایت رقیب می‌رود.

وفاداری مخاطب به سایت از دو منظر قابل اهمیت است. زمانی که کاربر از استفاده از سایت به دلیل سرعت پایین آن پشیمان شده و آن را ترک کند، بانس ریت سایت افزایش پیدا کرده که این امر از نظر گوگل رفتاری منفی تلقی شده و در نتیجه رتبه پایینی به سایت خواهد داد.

از طرف دیگر اگر سایت فروشگاهی باشد، ترک سایت توسط کاربر می‌تواند تبدیل کاربر به مشتری را بسیار پایین بیاورد. در نتیجه فروش سایت کم شده و در نهایت به درآمد صاحب فروشگاه اینترنتی ضربه وارد می‌شود.

بر اساس آمارهای به دست آمده نیز یکی از مهم‌ترین عواملی که بر روی کسب و کار اینترنتی تاثیر منفی می‌گذارد، کند بودن سایت است.

مشاهده این مطلب  تأثیر هاست و دامنه بر سئو سایت چقدر است؟

تمامی فروشگاه‌های اینترنتی علاقه به وفادار کردن مخاطب و تبدیل او به مشتری دارند از این رو سرعت سایت می‌تواند یکی از مهم‌ترین عوامل در رابطه با این قضیه باشد.

می دانید انواع خدمات سئو چیست؟ آیا برای بهینه سازی سئو خارجی مشکل دارید؟ به صفحه خدمات سئو جواد یاسمی بروید تا با جزئیات سرویس های سئو آشنا شوید.

معرفی ابزار Gtmetrix

حال که با اهمیت سرعت بارگذاری سایت آشنا شدید، به سراغ معرفی ابزار Gtmetrix می‌رویم. ابزار Gtmetrix یکی از بهترین سایت‌های آزمون سرعت بارگذاری سایت است. که سایت را به صورت کلی بررسی کرده و لیستی از پیشنهادها برای بهینه‌تر کردن سایت ارائه می‌دهد.

در کنار لیست پیشنهادها، Gtmetrix در رابطه با برخی خطاها فایل اصلاح شده را در اختیار شما قرار می‌دهد تا با جایگزینی آن ایراد سایت خود را برطرف کنید. انجام تمامی توصیه‌های ارائه شده توسط ابزار Gtmetrix به صورت چشمگیری سرعت سایت را افزایش می‌دهد.

گفتنی است استفاده از این ابزار رایگان است و نیاز به پرداخت پولی وجود ندارد. سایت Gtmetrix یکی از محبوب‌ترین ابزارهای سئو نزد ایرانیان است. و بخش عمده‌ای از کاربران این سایت ایرانی‌ها هستند.

ابزار Gtmetrix در پاییز سال 1399 آپدیتی را ارائه داد که در آن تغییرات مختلفی ارائه شده بود. تا قبل از این آپدیت کار با این ابزار به نسبت به راحت‌تر بود.

معرفی سایت جی متریکس

ولی پس از آن کار با ابزار Gtmetrix کمی سخت‌تر شده و بیشتر متخصصان سئو یا مشاوره سئو با بخش‌های مختلف آن آشنایی دارند.

تفاوت آپدیت جدید این ابزار با دیگر بخش‌های آن در این است که در این آپدیت جدید دیگر خبری از بخش‌های معروف PageSpeed و YSlow نبوده و دو معیار جدید به نام‌های GTmetrix Grade و Web Vitals به ابزار Gtmetrix اضافه شده است.

مشاهده این مطلب  تاثیر سرعت سایت در سئو چیست؟

ما در این مقاله به معرفی بخش‌های مختلف و کاربردی Gtmetrix آپدیت شده پرداخته‌ایم تا در صورتی که با بخش‌های این ابزار آشنایی ندارید، کارکرد هر کدام را بشناسید.

معرفی بخش‌های کاربردی Gtmetrix

پس از معرفی ابزار Gtmetrix بهتر است با بخش‌های کاربردی آن آشنا شوید. برای دریافت نتایج توسط ابزار مذکور در ابتدا لازم است URL سایت خود را در قسمت مربوطه وارد کنید تا ربات‌های Gtmetrix شروع به کار کرده و سایت شما را مورد بررسی قرار دهند.

پس از بررسی صفحه‌ای به شما ارائه می‌شود که در آن بخش‌های مختلفی وجود دارد.

بخش GTmetrix Grade

اولین بخشی که در این صفحه مشاهده می‌کنید، بخش GTmetrix Grade است. در این قسمت سرعت وب‌سایت بر اساس حروف الفبا از A تا F تقسیم‌بندی شده است. به طوری که اگر سایت نمره A را از سایت Gtmetrix دریافت کرده باشد. یعنی سرعت سایت بسیار عالی است.

و در صورتی که نمره F را دریافت کرده باشد یعنی سرعت سایت بسیار پایین است. گفتنی است باکسی که در آن این حروف نمایش داده می‌شوند به رنگ‌های سبز، نارنجی و قرمز متغیر خواهد بود.

امتیازی که در بخش GTmetrix Grade داده می‌شود. ترکیبی از دو امتیاز Performance و یا همان اجرا و Structure و یا همان ساختار است؛ به طوری که امتیاز اول 70 درصد و امتیاز دوم 30 درصد در نمره نهایی تاثیر خواهند گذاشت.

به بیان دیگر این نمره تاثیر گرفته از اجرای صفحه و ساختار آن به صورت ترکیبی است که این دو مورد همان چیزی است کاربرد در حین کار با سایت تجربه می‌کند.

مشاهده این مطلب  ارور 301 در اسکریمینگ فراگ

امتیاز Performance نشان‌دهنده این است که صفحه وب‌سایت از نگاه مخاطب به چه صورت اجرا می‌شود. در کنار آن امتیاز Structure نشان‌دهنده ساختار صفحه است و خوب و یا بد بودن ساختار صفحه را اعلام می‌کند.

گفتنی است کاربران با کلیک بر روی بخش Structure به لیستی از خطاهای سایت دسترسی پیدا خواهند کرد و به کمک پیشنهادهای آن می‌توانند سرعت سایت را بهینه‌تر کنند.

بخش های کاربردی جی تی متریکس

بخش Web Vitals

بخش Web Vitals را شاید بتوان مهم‌ترین بخش در Gtmetrix دانست. زیرا خود این ابزار نیز در این زمینه پیشنهاد می‌دهد که ابتدا بر روی معیارهای این بخش تمرکز کرده و سپس به دنبال سایر بهینه‌سازی‌ها بروید. در بخش Web Vitals سه معیار وجود دارد که در ادامه به معرفی این سه معیار پرداخته‌ایم:

  • LCP (Largest Contentful Paint): این معیار به این معناست که چه زمانی طول می‌کشد تا بزرگ‌ترین محتوای شما به نمایش دربیاید. بهترین زمان استاندارد برای این بخش 1.2 ثانیه یا کمتر است.
  • TBT (Total Blocking Time): این معیار به این معناست که چه مدت زمانی طول می‌کشد تا در حین لود صفحه، فایل‌های اسکریپت بلاک شود. از نظر ابزار Gtmetrix زمان 150 میلی‌ثانیه و کمتر، زمان استانداری برای این معیار است.
  • CLS (Cumulative Layout Shift): این معیار به این معناست که پایداری المان‌ها در حین بارگذاری کامل صفحه چه میزان است. از نظر ابزار مذکور 0.1 و یا کمتر میزان استاندارد این معیار است.

سخن پایانی

در این مقاله به معرفی ابزار Gtmetrix و بخش‌های جدید آن در آپدیت اخیری که داده است پرداختیم.

در صورتی که در زمینه کار با این ابزار و فهمیدن امتیازهای هر بخش آن تخصص کافی ندارید، بهتر است افزایش سرعت سایت خود را به دست متخصصان سئو بسپارید تا در این زمینه مشکلی برایتان به وجود نیاید.

مشاهده این مطلب  راهنمای سئو برای وبسایت جدید شما (در 10 مرحله) - راهنمای ۱۰ مرحله‌ای برای سئو کردن وبسایت جدیدتان

در صورتی که بدون تجربه در این زمینه به پیشنهادهای ابزار Gtmetrix عمل کرده و دست به تغییر در وب‌سایت بزنید، ممکن است تغییراتی را در کدهای سایت به وجود آورید که خطاهای بیشتری را به وجود آورد.

منابع مورد استفاده برا ی مقاله ی gtmetrix شامل موارد زیر می باشد:

gtmetrix

itsolution

kinsta

جواد یاسمی (متخصص سئو)

جواد یاسمی (متخصص سئو)

مشاوره و مجری سئو سایت های کارخانه ها برندها با بهترین و بزرگترین تیم سئو در ایران | سئو با جواد یاسمی

آخرین مقالات

ده روش ساده برای افزایش سرعت وب‌سایت شما
آیا از ترفندهای ساده‌ای که می‌توانند نتایج آنلاین شما را به طور چشمگیری افزایش دهند، غافل هستید؟ ریچل...
راهنمای بهینه‌سازی صفحات محصولات آمازون
در دنیای وسیع و رقابتی تجارت الکترونیک، آمازون غول بی‌رقیب است. با میلیون‌ها فروشنده که برای جلب توجه...
8 پادکست فوق‌العاده سئو برای ارتقای دانش شما
(نام پادکست مناسب برای) نتایج جستجوی گوگل در حال صعود است. بهینه‌سازان مبتدی سئو، آژانس‌ها و بازاریابان...
ساخت نقشه راه سئو برای افزایش عملکرد
نقشه راه سئو مکانی برای برنامه‌ریزی، زمان‌بندی و اولویت‌بندی کارهای استراتژی سئو این فقط یک لیست ساده...
چک لیست سئو 2024 - لیست کامل سئوی ۲۰۲۴
ما با استفاده از همین چک لیست، ترافیک ارگانیک خود را در 30 روز 189.12 درصد افزایش دادیم. همچنین به ما...
گوگل E-E-A-T: چگونه محتوایی با اولویت انسان ایجاد کنیم (+ ارزیابی رایگان)
این کدها، سبک‌بندی صفحات وب را با استفاده از زبان CSS تعریف می‌کنند. این سبک‌ها شامل تنظیمات حاشیه‌ها،...

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • تماس
  • تلگرام
  • واتساپ
× Send

خدمات سئو، طراحی سایت و گوگل

رتبه 1 گوگل باشید.

سفارش دهید >> 09376996070