آموزش نحوه کار با برگه ایندکس و ستون ایندکس مدیریت تسک های سئو فنی سایت ها در این مقاله به صورت منظم آپدیت خواهد شد. لطفا هر سوالی دارید با ما مطرح کنید.
هدف برگه و ستون ایندکس چیست؟
- لیست کل لینک های سایت (برای سایت هایی با چند صد هراز لینک هم راه حل عملی خواهیم داشت.)
- داشتن تمامی لینک های سایت که برای سئو مهم است و باید ایندکس بشود.
- مدیریت لینک ها و زمان ایندکس هر کدام
نقطه شروع کارها و تسک های ایندکس چگونه است؟
اگر یک برگه و ستون خالی داریم نقطه شروع کار پیدا کردن همه لینک های ایندکس نشده است که از چند مسیر می شود همه آنها را پیدا کرد.
- لینک هایی که تازه منتشر شده اند.
- لینک هایی که در کاوریج سرچ کنسول پیدا می شوند.
- لینک هایی که از خود سایت چک می شوند با سایت دو نقطه و ایندکس نیستند.
برای آموزش اجرایی هر کدام از قسمت ها یک مقاله مرتبط به همراه فایل ویدیوی تولید خواهیم کرد.
شاید در مرحله اول این کارها خیلی زمان بر به نظر برسد ولی بعد از مدتی تمامی تسک های ایندکس به راحتی و در زمان کوتاه انجام خواهند شد.
در این مرحله همه لینک های ایندکس نشده پیدا می شوند و در برگه ایندکس در ستون مربوط به سایت (هر ستون برای یک سایت خواهد بود (در پروژه های بزرگ ساختار چیدمان برگه ایندکس متفاوت خواهد بود.)) جمع آوری می شوند.
رنگ بندی هر سلول در برگه ایندکس به چه معناست؟
- سفید – تازه منتشر شده و تیم سئو داخلی تازه لینک را منتشر کرده اند. (توضیح شماره 1)
- زرد – بعد از گذشت 3 روز چک شده و هنوز ایندکس نشده است.
- نارنجی – بعد از گذشت 7 روز چک شده و هنوز ایندکس نشده است.
- قرمز – بعد از گذشت 20 روز چک شده و هنوز ایندکس نشده است.
در ابتدای کار وقتی یک سلول سفید بود حتما با روش های چک ایندکس بود، لینک چک می شود اگر لینک ایندکس بود سلول سبز می شود. هر هر مرحله ای که سبز شود کار ایندکس این لینک تمام شده است ولی در گزارش جامع ایندکس (گزارش جامع ایندکس براساس زمان انتخابی روزانه تا سالانه می تواند باشد و موار مختلفی مثل کرال باجت و … در آن مطرح می شود و همچنین راه حل های رفع مشکلات ایندکس هم مطرح می شود.) تعداد موارد چک شدن و تلاش برای ایندکس شدن ثبت خواهد شد.
توضیح شماره 1 = کارشناسان تیم سئو داخلی بعد از منتشر کردن هر صفحه یا مقاله ای در هر سایتی لینک های ایجاد شده را در برگه سئو داخلی (آموزش های کامل در آینده روی سایت قرار خواهد گرفت) ست می کنند و در پلتفرم یاسئومی این لینک ها به صورت خودکار در برگه ایندکس و ستون مربوطه فراخوانی می شوند.
راه حل ایندکس شدن لینک ها در برگه ایندکس چیست؟
هر سایت یک ستون لینک دارد و هر ردیف این ستون 4 تا سلول جلوی خودش دارد.
- فچ
- پینگ
- ربات
- فروم
هر لینکی که با هر یک از 4 روش بالا برای ایندکس شدن تسک مربوطه انجام شد، سلول ستون ردیف مربوطه سبز می شود. برای مثال لینک اول در ستون یک سایت را فچ دستی زده ایم و پینگ پس سلول ستون فچ و پینگ را سبز می کنیم.
در برگه مدیریت تسک ها ستون ایندکس index چطوری کار انجام می شود؟
اولین بار نوشته می شود هندل لطفا (این اصلاح در پلتفرم جامع یاسئومی تغییر خواهد کرد.) و یک ددلاین هم گذاشته می شود.
حالا نوبت شما کارشناس سئو فنی است تا با 3 روش آموزش داده شده تمامی لینک ها را چک کنید و لیست ایندکس نشده را ایجاد کنید. (اگر در ابتدای پروژه هستیم.) اگر در مرحله ای به تیم سئو فنی یاسئومی اضافه شده اید که قسمتی از کار انجام شده است با کمک آموزش های بالا نحوه ادامه دادن کار متوجه خواهید شد.
بعد از انجام کار سلول مربوطه به سایت در برگه مدیریت تسک ها ستون ایندکس سبز می شود. این مرحله اول کار هست.
بعد از مدتی لینک ها باید دوباره چک شود و آنهایی که ایندکس شده سبز شود و آنهایی که هنوز ایندکس نشده تغییر رنگ دهند. حالا در سلول مربوطه به انجام تسک کلی ایندکس (برگه مدیریت تسک ها) با تغییر رنگ به زرد و با یک کنترل اینتر انجام شده می رود خط بعدی و یک عدد نوشته می شود. عدد 2 یعنی برای بار دوم باید چک شود و این عدد همینطوری زیاد می شود (مانند یک چرخه بی انتها هست.) تا تمامی لینک ها نهایی باشد.
دقت شود که در ادامه کار در مرحله های 2 به بعد، مدت زمانی که نیاز هست تا بررسی انجام شود، در شرایطی که تعداد زیادی صفحه جدید ایجاد نشود، کوتاه می شود.
ادامه مسیر یادگیری کار با پلتفرم خدمات سئو یاسئومی
اینکه سئو فنی چیست و چه ابزارهایی دارد و ده ها سوال دیگر که برای خروجی بهتر سئو فنی و همچنین خروجی عالی در سئو سایت نیازمند آموزش و تمرین هست را نیز در دسته بندی تسک ها و آموزش های سئو فنی به صورت کامل دسترسی خواهید داشت.
پلفترم خدمات سئو یاسئومی در جهت تسهیل انجام پروژه های سئو سایت به صورت خروجی محور، به صرفه و با گزارش های تحلیلی لحظه ای بهترین گزینه برای افزایش ترافیک و افزایش فروش است.