خدمات سئو + طراحی سایت | جوادیاسمی

یو ار ال صفحات سایت، فارسی یا انگلیسی باشند؟

آدرس صفحات سایت برای سئو
لیست سرفصل های مقاله

یکی از مهم‌ترین و شاید بی‌پاسخ‌ترین سوال در زمینه سئو را می‌توان یو ار ال صفحات سایت در نظر گرفت. ما در این مقاله از وب سایت مشاوره سئو قصد داریم به بررسی دقیق در رابطه با یو ار ال صفحات سایت فارسی یا انگلیسی بودن آن بپردازیم. با ما در این مقاله همراه باشید.

گوگل فاکتورها و موارد زیادی را در هنگام ارزش دادن به یک صفحه از وب سایت شما چک می‌کند. این موارد 200 پارامتر است که بعضی موارد آن از درجه اهمیت بالایی برخوردار است و بعضی دیگر اهمیت کمتری در کسب جایگاه دارند. آدرس دهی صفحات وب سایت را هم می‌توان یک نمونه از همین موارد در نظر گرفت. چالش اصلی در رابطه با انگلیسی یا فارسی بودن صفحات زمانی ایجاد شد که کارشناسان محتوا و سئوکاران به دنبال رشد سریع‌تر در نتایج گوگل بودند؛ به همین خاطر این سوال که آدرس صفحه سایت فارسی باشد یا انگلیسی یکی از اصلی‌ترین سوالات شد.  چه این موضوع چالش شما باشد چه نباشد، خواندن این مقاله را از دست ندهید!

پاسخ به سوال فارسی یا انگلیسی بودن آدرس صفحه

اگر بخوایم به این سوال یک جواب سر سری بدهیم باید بگویم که آدرس هر صفحه به محتوا و زبان آن محتوا بستگی دارد و همین جا مقاله را به پایان ببریم؛ اما برای دادن یک جواب درست و مناسب نیاز است که این مورد را از دو جنبه بررسی کنیم.

  1. بررسی و تست وب سایت‌های بزرگ
  2. نظر گوگل در رابطه با آدرس دهی صحفحات وب سایت

خدمات سئو و طراحی سایت (0 تا 100 حرفه ای)

بررسی و تست وب سایت‌های بزرگ و نحوه انتخاب URL

اگر کمی به وب سایت‌های بزرگ دقت کرده باشید به راحتی خواهید توانست بگویید که یک صفحه از وب سایت آن‌ها از چه مواردی تشکیل شده است. ما برای تست چند دسته از وب سایت‌ها را مورد بررسی دقیق قرار داده‌ایم که قرار است کمک بزرگی به ما در دادن یک پاسخ مناسب به فارسی یا انگلیسی بودن صفحه بدهد.

  1. وب سایت‌های حوزه آشپزی
  2. وب سایت‌های سئو
  3. وب سایت‌های فان و سرگرمی
url 1 - یو ار ال صفحات سایت، فارسی یا انگلیسی باشند؟

پس از بررسی دقیق آدرس URL صفحات این سه دسته از وب سایت‌ها به نتایج شگفت انگیزی دست یافتیم. که آن را با شما در میان می‌گذاریم.

وب سایت‌هایی با موضوعیت آشپزی

در دسته اول وب سایت‌ها با بررسی تمام وب سایت‌‌های حاضر در صفحه اول به این نتیجه رسیدیم که تمامی سایت‌ها از آدرس فارسی برای صفحات آموزش پخت غذا و شیرینی‌ها استفاده کرده‌اند. یعنی برای دل خوشی هم که شده است یک آدرس انگلیسی در صفحات بلاگ پست این دسته از وب سایت‌ها مشاهده نکردیم. عجیب است نه؟

البته ناگفته نماند که آدرس تمام کتگوری‌های این سایت‌ها انگلیسی انتخاب شده بود!

وب سایت‌هایی با موضوعیت سئو

با بررسی تمام وب سایت‌های حاضر در صفحه اول گوگل مشخص شده که بیشتر وب سایت‌های فعال در زمینه خدمات سئو بیشتر آدرس دهی‌های صفحات خود را به صورت انگلیسی انجام داده‌اند. در حال حاضر به دو نتیجه کاملا متفاوت پس از بررسی دو دسته از وب سایت‌ با موضوع‌های متفاوت رسیده‌ایم.

وب سایت‌های حوزه فان و سرگرمی

پس از بررسی این وب سایت‌ها مشخص شد که این وب سایت‌ها بیشتر تمایل دارند که آدرس دهی صفحات خود را به صورت فارسی انجام دهند و تعداد صفحات کمی در این وب سایت‌ها وجود داشت که آدرس یو ار ال آن انگلیسی باشد.

مشاهده این مطلب  آموزش حضوری سئو در مشهد

بلخره آدرس صفحه سایت فارسی برای سئو بهتر است یا انگلیسی؟

با بررسی این 3 دسته از وب سایت‌ها تا حدودی دریافتیم که آدرس دهی صفحات وب سایت‌ها به موارد مختلفی وابسته است که در انتهای مقاله به صورت جامع به آن اشاره خواهیم کرد.

نظر گوگل در رابطه با آدرس دهی صحفحات وب سایت چه است؟

خب قبل از نتیجه گیری نیاز است که نظر گوگل و متخصصان آن را در رابطه با آدرس دهی صفحات به درستی بررسی کنیم تا بتوانیم یک پاسخ مناسب و منطقی به سوال آدرس صفحه سایت فارسی باشد یا انگلیسی بدهیم.

شناخته شده‌ترین فرد در حوزه سئو گوگل را می‌توان جان مولر دانست. این متخصص گوگل در یکی از ویدیوهای خود عنوان کرده است که گوگل هیچگونه تفاوتی برای آدرس دهی صفحات نمی‌بیند و وبمستران می‌توانند از آدرس مورد نظر خود استفاده کنند. همچنین جان مولر عنوان کرده است که بهتر است به جای پرداختن به موضوعات این چنینی در رابطه با سئو، به مفاهیم بنیادی‌تری مانند تولید محتوا و پاسخ به نیاز کاربران فوکوس کنیم.

url2 - یو ار ال صفحات سایت، فارسی یا انگلیسی باشند؟

پس تا اینجا مشخص شد که گوگل نظری در رابطه با انتخاب آدرس صفحه وب سایت ندارد و گفته است که انتخاب آدرس سایت با زبان سایت می‌تواند یکی باشد.

طراحی سایت در مشهد، کسب و کار شما را رونق می‌دهد. 

جمع بندی در رابطه با آدرس دهی صفحات برای بهبود سئو سایت

پس از انجام بررسی و آگاه شدن از نظر متخصصان گوگل در رابطه با آدرس صفحه بهتر است کمی هم من تجربه شخصی را در آدرس دهی بیان کنم تا بتوانیم یک نتیجه درست و مناسب بگیریم.

مشاهده این مطلب  افزونه یواست (yoast) چیست؟

با انجام سئو وب سایت‌های مختلف بزرگی من در حال حاضر بهتر می‌دانم که آدرس تمام صفحات وب سایت در صورت امکان انگلیسی باشد، چرا که هم راحت‌تر است و هم کاربران در هنگام به اشتراک گذاری دچار مشکل نخواهند شد.

اما می‌شود تمام آدرس‌های تمامی صفحات وب سایت‌ها را فارسی در نظر گرفت؟

+ جواب مشخص است که خیر است.

فرض کنید شما یک مقاله در رابطه با دستور پخت آش شله قلمکار نوشته‌اید، آیا می‌شود عنوان این مقاله را فارسی نوشت؟

+ جواب باز هم یک خیر بزرگ است!

در حالت کلی می‌توان گفت در جایی که امکان دارد و شما می‌توانید از آدرس دهی انگلیسی استفاده کنید بهتر است که این کار انجام شود ولی در مواردی این امکان برای ما فراهم نیست و بهتر است که از فارسی استفاده کنیم.

خدمات برندسازی (تیک آبی، ویکی، نالج، سایت و ...)

بین 1 میلیون تومان تا 60 میلیون تومان

نکاتی در رابطه با آدرس دهی صفحات انگلیسی

  • آدرس صفحه را کوتاه انتخاب کنید
  • اگر به تجربه کاربری اهمیت می‌دهید آدرس صفحه انگلیسی در غیر این صورت فارسی
  • از کاراکترهای نامناسب استفاده نکنید (_، * و مواردی از این قبیل)
  • آدرس انگلیسی را به راحتی‌ می‌توان توسط ابزارهای مختلف آنالیز کرد

خب، این بود نتیجه بررسی، تجربه و نظر گوگل در رابطه با آدرس دهی صفحات سایت. شما تجربه‌ای در رابطه با آدرس‌ دهی وب سایت دارید؟ خوشحال می‌شویم با ما در به اشتراک بگذارید.

اصول سئو را در این صفحه بیشتر ببینید.

جواد یاسمی
جواد یاسمی

مشاور سئو. لیسانس آمار دانشگاه تهران. ارشد MBA (مارکتینگ) دانشگاه صنعتی امیرکبیر. عاشق رشد معنادار در سئو و گوگل

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

جدیدترین مقالات سئو

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

javad yasemi logo 1 - یو ار ال صفحات سایت، فارسی یا انگلیسی باشند؟

برای خدمات سئو (مشاوره، استراتژی و …) تماس بگیرید.
برای خدمات تیک آبی، نالج پنل، ویکی و … فقط فرم را پر کنید.