فروش اینترنتی از روز اول با جواد یاسمی

تعریف، توضیح و نکات سئو برای ریدایرکت www

آنچه در این مقاله می خوانید:

یک تغییر مسیر (ریداکت) WWW، که همچنین به عنوان تغییر مسیر WWW به بدون WWW یا بدون WWW به WWW شناخته می‌شود، نوعی از (عملیات سمت سرور) است. تغییر مسیر این روش برای اطمینان از هدایت تمام ترافیک وبسایت به نسخه www آدرس یا نسخه بدون www آدرس استفاده می‌شود. این نوع هدایت برای جلوگیری از مشکلات محتوای تکراری و اطمینان از هدایت موتورهای جستجو و کاربران به نسخه صحیح وبسایت انجام می‌شود.

 

تنظیم ریدایرکت های www

دو روش اصلی برای تنظیم تغییر مسیر WWW وجود دارد.

  • این تغییر مسیر تمام ترافیک را به نسخه غیر www وبسایت هدایت می‌کند. به عنوان مثال، ترافیک به www.example.com به example.com هدایت می‌شود. این کار با استفاده از فناوری‌های سمت سرور مانند Apache یا Nginx، اضافه کردن کدی به فایل .htaccess یا پیکربندی … سیستم نام دامنه تنظیمات دامنه شما
  • انتقال غیر-www به www: این انتقال تمام ترافیک را به نسخه www سایت هدایت می‌کند. به عنوان مثال، ترافیک به example.com به www.example.com هدایت می‌شود. این کار را می‌توان با استفاده از فناوری‌های سمت سرور مانند آپاچی یا Nginx، با اضافه کردن کدی به فایل .htaccess یا با پیکربندی تنظیمات DNS دامنه انجام داد.
  • **ری‌داکت از www به غیر www:** این ری‌داکت تمام ترافیک را به نسخه غیر www وب‌سایت هدایت می‌کند. به عنوان مثال، ترافیک به www.example.com به example.com هدایت می‌شود. این کار را می‌توان با استفاده از تکنولوژی‌های سرور مانند آپاچی یا ان‌جینکس، افزودن کد به فایل .htaccess یا تنظیمسیستم نام دامنه تنظیمات دامنه شما
  • ریداکت از non-www به www: این ریدایرکت تمام ترافیک را به نسخه www وبسایت هدایت می‌کند. برای مثال، ترافیک به example.com به www.example.com هدایت می‌شود. این کار را می‌توان با استفاده از تکنولوژی‌های سمت سرور مانند آپاچی یا Nginx، با اضافه کردن یک کد به فایل .htaccess یا با پیکربندی تنظیمات DNS دامنه انجام داد.
مشاهده این مطلب  دامنه با تطابق دقیق - تعریف، توضیحات + نکات سئو

انتخاب یک نسخه از وب‌سایت خود (www یا بدون www) و پایبند ماندن به آن مهم است. انتخاب یکی از آن‌ها و هدایت همه ترافیک به آن نسخه، از بروز مشکل محتوای تکراری جلوگیری می‌کند و برای کاربر نیز به خاطر سپردن یک نسخه از وب‌سایت آسان‌تر خواهد بود. همچنین توصیه می‌شود که مطمئن شوید تمام لینک‌های داخلی در وب‌سایت شما از همان نسخه نام دامنه استفاده می‌کنند.

همچنین لازم به ذکر است که کنسول جستجوی گوگل به شما امکان می‌دهد دامنه دلخواه خود را تنظیم کنید. این بدان معناست که می‌توانید مشخص کنید که آیا می‌خواهید سایت شما به عنوان example.com یا www.example.com نمایش داده شود. این برای تعیین نسخه اصلی (Canonical) صفحات شما استفاده می‌شود و اگر شما یک تغییر مسیر (Redirect) دارید، اما دامنه دلخواه را example.com تنظیم کرده اید و سرور شما به www.example.com تغییر مسیر می‌دهد، ممکن است مشکل محتوا تکراری ایجاد شود.

تأثیر سئو

مسیر دهی‌های نادرست می‌تواند باعث مشکلات متعددی شود. بهینه سازی موتور جستجو مشکلات، از جمله:

  • محتوای تکراری اگر یک وب‌سایت از طریق هر دو نسخه www و بدون www قابل دسترسی باشد (مثلاًوبسایت www.example.comومثال.کامموتورهای جستجو ممکن است آن را به عنوان محتوای تکراری تشخیص دهند، که می‌تواند بر رتبه‌بندی جستجو تاثیر منفی بگذارد.
  • کاهش قدرت لینک (ممکن است تغییر مسیرها موجب از دست رفتن اطلاعات شوند.) آبِ لینک (که همان ارزش است که موتورهای جستجو به لینک‌هایی که به یک صفحه وب اشاره می‌کنند اختصاص می‌دهند. اگر یک صفحه وب تغییر مسیر داده شود، هیچ لینکی که به صفحه اصلی اشاره می‌کند، دیگر آب لینک به صفحه جدید منتقل نخواهد کرد.)
  • خطاهای خزنده موتورهای جستجو از خزنده‌های وب برای کشف و شاخص صفحات یک وب‌سایت. اگر هدایت مجدد به درستی پیاده‌سازی نشده باشد، خزنده ممکن است نتواند آن را دنبال کند و صفحه جدید را ایندکس نخواهد کرد، که می‌تواند مانع از نمایش آن در نتایج جستجو شود.
  • تجربه کاربری گیج‌کننده ری‌دايرکت کردن (یا تغییر مسیر) می‌تواند برای کاربران گیج کننده باشد، خصوصاً اگر به صفحاتی غیرمنتظره یا غیرمرتبط هدایت شوند. این امر می‌تواند منجر به نرخ پرش بالا و در نهایت تاثیر منفی بر رتبه‌بندی جستجو شود.
  • تاثیر منفی بر سرعت صفحه اگر مرورگر برای رسیدن به مقصد نهایی مجبور به طی کردن چندین تغییر مسیر باشد، این تغییر مسیرها می‌توانند سرعت بارگذاری صفحه وب را به ویژه در دستگاه‌های موبایل با اتصال اینترنت کندتر، کندتر کنند.
  • محتوای تکراری اگر یک وب‌سایت هم از طریق نسخه‌ی www و هم نسخه‌ی بدون www (مثلاً …) قابل دسترسی باشدوب‌سایت مثالومثال دات کامموتورهای جستجو ممکن است آن را به عنوان محتوای تکراری شناسایی کنند که می‌تواند رتبه‌بندی جستجو را به طور منفی تحت تاثیر قرار دهد.
  • کاهش ارزش لینک (ممکن است به دلیل تغییر مسیر، داده‌ها از بین بروند) **آب لینک** (که به آن “جریان لینک” یا “قدرت لینک” هم گفته می‌شود، ارزشی است که موتورهای جستجو به لینک‌هایی که به یک صفحه وب اشاره می‌کنند اختصاص می‌دهند. اگر یک صفحه وب تغییر مسیر داده باشد، هر لینکی که به صفحه اصلی اشاره می‌کند دیگر نمی‌تواند جریان لینک را به صفحه جدید منتقل کند.)
  • خطاهای خزش موتورهای جستجو از خزنده‌های وب برای کشف و شاخص صفحه‌های وبسایت. اگر ریدایرکت به درستی پیاده‌سازی نشود، خزنده ممکن است نتواند آن را دنبال کند و صفحه جدید را ایندکس نخواهد کرد، که می‌تواند مانع از نمایش آن در نتایج جستجو شود.
  • تجربه کاربری گیج کننده ریدايركت‌ها (یا تغییر مسیرها) می‌توانند برای کاربران گیج‌کننده باشند، مخصوصاً اگر به صفحات غیرمنتظره یا بی‌ربط هدایت شوند. این مسئله می‌تواند منجر به نرخ پرش بالا شود که به طور منفی روی رتبه‌بندی جستجو تاثیر می‌گذارد.
مشاهده این مطلب  راهنمای وب مسترها - تعریف، توضیح و نکات سئو

تجربه کاربری گیج‌کننده

  • تاثیر منفی روی سرعت صفحه اگر مرورگر برای رسیدن به مقصد نهایی مجبور باشد چندین بار تغییر مسیر دهد، این امر می‌تواند سرعت بارگذاری یک صفحه وب را به ویژه در دستگاه‌های موبایل با سرعت اینترنت پایین‌تر، کند کند.

تاثیر منفی بر سرعت بارگذاری صفحه

برای جلوگیری از مشکلات سئو، مهم است که ریدایرکت ها به درستی پیاده سازی شوند. به عنوان مثال، مطمئن شوید که تمام نسخه های وب سایت (www و غیر www) به یک نسخه واحد از وب سایت هدایت می شوند. همچنین، از ریدایرکت به صورت دائم (301) به جای ریدایرکت موقت (302) استفاده کنید که توسط گوگل توصیه می شود. این کار به انتقال «link juice» به صفحه جدید کمک می کند.

جواد یاسمی (متخصص سئو)

جواد یاسمی (متخصص سئو)

مشاوره و مجری سئو سایت های کارخانه ها برندها با بهترین و بزرگترین تیم سئو در ایران | سئو با جواد یاسمی

آخرین مقالات

تعریف، توضیح و نکات سئو برای بازدیدکننده‌ی منحصربه‌فرد
بازدیدکننده‌ی منحصربه‌فرد شخصی است که از یک وب‌سایت یا پلتفرم آنلاین بازدید می‌کند اما فقط یک بار شمارش...
پیوند غیرطبیعی - تعریف، توضیح و نکات سئو
تعریف لینک های غیرطبیعی یک پیوند غیرطبیعی نوعی پیوند است که رتبه بندی را دستکاری کردن از یک وبسایت نتایج...
تعریف، توضیح و نکات سئو برای URL
تعریف آدرس اینترنتی (URL) رشته‌ای از کاراکترها است که مکان یک منبع را در اینترنت مشخص می‌کند. (اول) آدرس‌های...
های جکینگ URL - تعریف، توضیح و نکات سئو
تعریف دزدی URL دزدیدن آدرس اینترنتی، که به آن جعل آدرس اینترنتی هم گفته می‌شود، نوعی حمله سایبری است...
یو آر ال یا اسلاگ - تعریف، توضیح + نکات سئو
بخشی از آدرس اینترنتی که پس از نام دامنه و هر پوشه فرعی قرار می‌گیرد و به یک صفحه یا پست خاص در وب‌سایت...
راهنمای وب مسترها - تعریف، توضیح و نکات سئو
راهنمایی‌های وب مستر مجموعه ای از بهترین روش‌ها و توصیه‌هایی هستند که توسط موتورهای جستجو ارائه می‌شوند...

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • تماس
  • تلگرام
  • واتساپ
× Send

خدمات سئو، طراحی سایت و گوگل

رتبه 1 گوگل باشید.

سفارش دهید >> 09376996070