خدمات افزایش سرعت سایت وردپرسی

اگر نیاز به افزایش سرعت سایت وردپرسی دارید فرم درخواست را از طریق لینک زیر پر کنید و یا با شماره ۰۹۳۷۶۹۹۶۰۷۰ تماس بگیرید. بهبود سرعت لود صفحه در دسکتاپ و موبایل براساس سنجه های ابزارهای مطرح تست سرعت سایت نظیر GTmetrix و Page Speed Insight Google انجام خواهد شد.

نمونه کارهای بهبود سرعت سایت قبل و بعد + ۶ سال تجربه + بیشتر از ۶۵ نمونه کار بهبود سرعت + قیمت مناسب + پیشنهاد هاست و …

خدمات افزایش سرعت سایت وردپرس (زیر 1 ثانیه) 100% تضمینی | خدمات افزایش سرعت سایت وردپرس | سرعت لود صفحه زیر 1 ثانیه – بهبود نمره سرعت جی تی متریکس (GTmetrix) و پیج اسپید گوگل (PageSpeed) با یاسئومی.

راه‌ های افزایش سرعت سایت (بالا بردن سرعت لود سایت وردپرس)

من حدس می زنم که به عنوان یک کاربر مشتاق اینترنت، وب سایت های سریع را به وب سایت های کند ترجیح می دهید. و اگر کسب و کار آنلاین شما بر پایه وردپرس ساخته شده است، من همچنین حدس می زنم که در حال حاضر سعی می کنید خود را در دسته قبلی قرار دهید.

این درست است که سرعت بخشیدن به سایت وردپرس شما می تواند به چندین روش به وب سایت شما کمک کند. کاربران شما شادتر خواهند بود، موتورهای جستجوی شما شادتر خواهند بود و نتیجه شما از همه خوشحال تر خواهد بود. متأسفانه، وردپرس همیشه ارائه صفحات فوق العاده سریع به بازدیدکنندگان را آسان نمی کند.

این خبر خوب است: راه های زیادی برای افزایش عملکرد دستگاه شما وجود دارد وب سایت وردپرس، و می توانید بلافاصله برخی از آنها را پیاده سازی کنید. فقط به کمی گریس آرنج از طرف شما نیاز دارد. در این پست به بحث خواهیم پرداخت چرا داشتن یک سایت وردپرس سریع به صرفه است. سپس، ما به اشتراک می گذاریم ۲۵ روشی که می توانید زمان بارگذاری خود را بهینه کنید.

چرا باید سرعت وردپرس را افزایش دهید؟

وقتی وب‌سایت‌های جدید را بررسی می‌کنم، هیچ چیز مانند یک صفحه وب کند باعث نمی‌شود که دکمه «بازگشت» را جذب کنم. و من کاملاً مطمئن هستم که اینجا تنها نیستم – عملکرد سایت تا حد زیادی بر تجربه کاربر تأثیر می گذارد و تا حد زیادی نحوه قضاوت بازدیدکنندگان را در مورد کیفیت یک تجارت آنلاین شکل می دهد.

با سرعت و صبر صفحه، جای کمی برای خطا وجود دارد. طبق گفته گوگل، وب سایت شما باید بارگذاری شود دو ثانیه یا کمتر. دیگر و بازدیدکنندگان شروع به از دست دادن علاقه خود می کنند. عملکرد صفحه نیز یک عامل رتبه بندی است که توسط موتورهای جستجو استفاده می شود از جمله گوگل. هرچه سایت شما سریعتر باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که در بالای SERP به جایگاهی دلخواه برسید.

در حال حاضر، وردپرس دقیقاً در سرعت خارج از جعبه تخصص ندارد. این تا حد زیادی به دلیل نحوه عملکرد وردپرس است: وقتی شخصی از یک صفحه در سایت شما بازدید می کند، وردپرس به صورت پویا صفحه را با کشیدن داده ها از منابع مختلف – مانند پایگاه داده وردپرس و فایل های موضوعی شما – و سپس آنها را در یک HTML ترکیب می کند. فایلی که به مرورگر بازدیدکننده ارسال می شود. ساختن صفحات "در پرواز" مانند این همیشه برای عملکرد ایده آل نیست.

به‌علاوه، تم‌ها و افزونه‌های وردپرس همگی منابع ارزشمند سرور را مصرف می‌کنند، حتی اگر فعالانه از آنها در سایت خود استفاده نکنید. بسیاری از مواردی که به طور همزمان روی سرور وب شما اجرا می شوند، منابع آن را کاهش می دهند، صفحات شما را کاهش می دهند و تبدیل ها را خنثی می کنند.

همانطور که به زودی خواهیم دید، بسیاری از رویکردها برای افزایش سرعت وردپرس کاملا غیر فنی هستند، در حالی که برخی دیگر شامل نصب یک افزونه یا حتی تغییر برخی از کدها توسط خودتان هستند (تا زمانی که بدانید چه کاری انجام می دهید). حتی ممکن است پس از انجام تنها چند مورد از این مراحل، شاهد بهبودهایی باشید.

زمانی برای تلف کردن وجود ندارد، پس بیایید در آن شیرجه بزنیم.

چگونه سرعت سایت وردپرس خود را افزایش دهیم

  1. تست های عملکرد را اجرا کنید.
  2. یک ارائه دهنده هاست قابل اعتماد انتخاب کنید.
  3. همه چیز را به روز کنید.
  4. از آخرین نسخه PHP استفاده کنید.
  5. حذف افزونه های استفاده نشده
  6. فقط پلاگین های با کیفیت بالا نصب کنید.
  7. از یک تم سبک استفاده کنید.
  8. بهینه سازی تصاویر
  9. سعی کنید محتوای خود را با تنبلی بارگذاری کنید.
  10. ویدیوها را روی سرور خود میزبانی نکنید.
  11. اندازه فایل های CSS و جاوا اسکریپت را کاهش دهید.
  12. افزونه کش وردپرس را نصب کنید.
  13. طراحی و محتوای صفحه خود را ساده کنید.
  14. پایگاه داده وردپرس خود را مرتب کنید.
  15. بازبینی پست‌ها را محدود یا غیرفعال کنید.
  16. از تغییر مسیر اجتناب کنید.
  17. پینگ بک و ترک بک را خاموش کنید.
  18. از CDN استفاده کنید.
  19. فشرده سازی فایل ها با GZIP
  20. اسکریپت های خارجی را محدود کنید
  21. قربانی hotlinking نشوید.
  22. وظایف را برای دوره های کم ترافیک برنامه ریزی کنید.
  23. پست های طولانی را به چند قسمت تقسیم کنید.
  24. صفحه بندی پست ها
  25. صفحه بندی نظرات

۱. تست های عملکرد را اجرا کنید.

ابتدا، بیایید بفهمیم که سایت شما از نظر عملکرد در کجا قرار دارد. هیچ معیار جامعی وجود ندارد که این را خلاصه کند، زیرا عملکرد بر اساس منطقه جغرافیایی هر بازدیدکننده، قدرت اتصال به اینترنت و اینکه آیا سایت شما توسط مرورگر آنها ذخیره شده است یا نه متفاوت است.

سرعت صفحه نیز در صفحات سایت شما بسته به مقدار و نوع محتوای هر یک متفاوت خواهد بود. صفحات اصلی وب‌سایت معمولاً برای تخمین سرعت بارگذاری مورد استفاده قرار می‌گیرند، اگرچه شما باید سایر صفحات پرترافیک دیگر را نیز آزمایش کنید.

برای به دست آوردن بهترین برآورد ملموس، سایت خود را با یک ابزار سنجش عملکرد رایگان مانند آزمایش کنید وب سایت گریدر. فقط URL صفحه اصلی خود را بچسبانید و ببینید که سایت شما چگونه کار می کند. این ابزار و بسیاری دیگر حتی پیشنهادهایی برای سرعت ارائه می دهند که می توانید آنها را اعمال کنید، سپس دوباره امتحان کنید.

مطمئن شوید که عملکرد را به طور منظم تست کنید، به خصوص پس از افزودن عملکرد جدید. این امر تأیید می کند که سایت شما همچنان به ارائه صفحات با سرعت رقابتی ادامه می دهد.

۲. یک ارائه دهنده هاست قابل اعتماد انتخاب کنید.

کیفیت میزبانی وب پایه و اساس یک سایت وردپرس سریع است. ضروری است که هم یک ارائه دهنده هاست و هم طرحی را انتخاب کنید که پهنای باند و الزامات عملکرد شما را برآورده کند. اکثر هاست های وردپرس انواع مختلفی از میزبانی را ارائه می دهند: میزبانی مشترک، میزبانی اختصاصی، میزبانی سرور خصوصی مجازی (VPS) و برنامه های میزبانی مدیریت شده وردپرس.

هنگام انتخاب یک برنامه میزبانی وردپرس، به طور کلی آنچه را که برای آن پرداخت می کنید دریافت می کنید. در یک سر طیف، وجود دارد هاست اشتراکی. این برنامه ها به شما امکان می دهند وب سایت خود را روی همان سروری که تعدادی از وب سایت های دیگر میزبانی کنید. شما نمی توانید قیمت هاست اشتراکی را شکست دهید، بنابراین کاربران جدیدتر وردپرس ممکن است این گزینه را برای افزایش سرعت آنلاین قبل از ارتقا انتخاب کنند. با این حال، اگر سایت دیگری در سرور شما بازدیدهای زیادی داشته باشد، عملکرد شما آسیب می بیند، زیرا هر دو با منابع یکسانی کار می کنید.

وب‌سایت‌های تأسیس‌شده با محتوای بیشتر و سطوح بالای ترافیک معمولی باید در عوض یک برنامه میزبانی اختصاصی، VPS یا مدیریت شده از یک ارائه‌دهنده معتبر پیدا کنند. این برنامه ها منابع سرور کافی را برای مدیریت افزایش ترافیک بدون تأثیر بر زمان بارگذاری اختصاص می دهند.

اگر در حال انتخاب یک شرکت میزبان یا تغییر به یک شرکت جدید هستید، به لیست ما نگاهی بیندازید. ارائه دهندگان هاست پیشنهادی.

۳. همه چیز را به روز کنید.

اگر یک مدیر وردپرس هستید، به روز رسانی بخشی از زندگی است. هسته وردپرس، تم ها و پلاگین ها همه باید به روز شوند تا به سایت شما کمک کنند تا از جمله موارد دیگر کارآمدتر اجرا شود. همیشه آخرین نسخه ها را اجرا کنید تا عملکرد را بهینه کنید، سایت خود را ایمن نگه دارید، باگ ها را اصلاح کنید، و اطمینان حاصل کنید که هر ویژگی و ابزار همانطور که باید عمل می کند.

4. از آخرین نسخه PHP استفاده کنید.

PHP زبان برنامه نویسی است که تمام وب سایت های وردپرس را قدرت می دهد. این یک زبان سمت سرور است، به این معنی که فایل های آن در وب سروری که سایت شما را میزبانی می کند ذخیره و اجرا می شود. مانند تم ها و پلاگین ها، PHP همچنین به روز رسانی های گاه به گاه را برای اجرای کارآمدتر منتشر می کند که به نوبه خود به بارگذاری سریعتر صفحات شما کمک می کند.

آخرین نسخه پایدار PHP PHP 7 است که در سال 2015 منتشر شد. PHP 7 یک بهبود عملکرد بزرگ نسبت به PHP 6 است، و واقعاً دلیلی وجود ندارد که وب سایت خود را روی آن اجرا نکنید. ما را ببینید راهنمای PHP 7 در وردپرس برای یادگیری نحوه بررسی نسخه PHP سایت خود و به روز رسانی آن به صورت دستی.

همچنین می توانید اسناد میزبانی سایت خود را بررسی کنید یا با پشتیبانی تماس بگیرید تا ببینید از کدام نسخه PHP استفاده می کنید. اگر PHP 7 نیست، از میزبان خود بخواهید نسخه PHP سایت شما را به روز کند.

۵. پلاگین های استفاده نشده را حذف کنید.

وقتی صحبت از افزونه های وردپرس می شود، کیفیت بهتر از کمیت است. از آنجایی که هر افزونه مانند یک نرم افزار کوچک در وب سایت شما است، اجرای بیش از حد به طور همزمان می تواند بر زمان بارگذاری سایت شما تأثیر منفی بگذارد. حتی اگر از افزونه خاصی استفاده نمی کنید، این احتمال وجود دارد که کار غیر ضروری در پس زمینه انجام داده و منابع را مصرف کند. ممکن است زمان آن رسیده باشد که کم کنیم.

با غیرفعال کردن هر پلاگینی که مطمئن هستید دیگر هرگز از آن استفاده نخواهید کرد، شروع کنید. پس از هر بار غیرفعال سازی سایت خود را تست کنید، سپس پس از اطمینان از اینکه همه چیز هنوز کار می کند، این افزونه ها را حذف کنید. سپس پلاگین ها را یک به یک غیرفعال کنید تا ببینید کدامیک در سرعت تفاوت دارند. یافتن جایگزین های سبک وزن برای این افزونه ها را در نظر بگیرید.

۶. فقط پلاگین های با کیفیت بالا نصب کنید.

اکنون که با حذف پلاگین‌های غیرضروری به بخش کمیت اهمیت داده‌اید، مطمئن شوید که افزونه‌هایی که در اطراف خود نگه می‌دارید با کیفیت هستند. بهترین افزونه های وردپرس به گونه ای کدگذاری شده اند که منابع سرور مورد نیاز خود را تنها در زمانی که به آنها نیاز دارند مصرف می کنند. این افزونه ها همچنین از نظر کد سبک هستند و فضای ذخیره سازی زیادی را در سرور شما اشغال نمی کنند و به طور مرتب به روز می شوند تا با به روز رسانی های اصلی وردپرس همگام شوند.

بهترین راه برای اطمینان از سازگاری افزونه‌های شما این است که لیست‌های توصیه‌ها را بررسی کنید (ما تعداد زیادی از آن‌ها را داریم.» از اینجا شروع کنید اگر علاقه مند هستید)، که معمولاً بر میزان ساخت و نگهداری هر افزونه تأثیر می گذارد. قبل از نصب یک افزونه جدید، بررسی‌ها و بازخوردها را برای هرگونه شکایت از عملکرد ضعیف بررسی کنید و پس از فعال‌سازی مجدداً تست‌های عملکرد را اجرا کنید تا مطمئن شوید که سرعت شما به میزان قابل توجهی تحت تأثیر قرار نگرفته است.

۷. از یک تم سبک استفاده کنید.

مانند افزونه ها، قالب وردپرس فعال شما ممکن است بار غیرضروری را روی سرور وب شما وارد کند. تم هایی که مملو از تصاویر و جلوه های باکیفیت هستند ممکن است جالب به نظر برسند، اما هزینه ای دارند. افکت‌های فانتزی می‌توانند به کد زیادی نیاز داشته باشند، و بسیاری از تم‌ها به‌طور ناکارآمد برنامه‌ریزی می‌شوند، که هر دو اندازه فایل‌ها را افزایش می‌دهند و عملکرد صفحه شما را کاهش می‌دهند.

در عوض، یک تم ساده با ویژگی‌های لازم برای صفحات خود انتخاب کنید. در صورت تمایل، همیشه می توانید جلوه های بیشتری را بعداً از طریق افزونه ها یا CSS سفارشی اضافه کنید. لیست ما از تم های پیشنهادی وردپرس مکانی عالی برای شروع جستجوی شماست.

۸. تصاویر را بهینه کنید.

تصاویر بزرگ یکی دیگر از مقصران رایج وب سایت های وردپرس کند هستند. برای افزایش بیشتر عملکرد سایت خود، اندازه فایل های تصویری خود را کاهش دهید تا حد امکان بدون فدا کردن کیفیت. هدف این است که در فضا صرفه جویی کنید اما از وادار کردن کاربران برای دیدن تصاویر شما چشم دوخته نکنید.

می توانید فایل های تصویری را با فتوشاپ یا هر نرم افزار ویرایش تصویر دیگری فشرده سازی کنید. شما همچنین می توانید امتحان کنید افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس مانند Smush یا EWWW Image Optimizer.

۹. سعی کنید محتوای خود را با تنبلی بارگذاری کنید.

اگر وردپرس شما دارای تصاویر زیادی است، می توانید آن را نیز پیاده سازی کنید بارگذاری تنبل. به جای رندر کامل همه تصاویر در یک صفحه در هنگام بارگیری صفحه برای اولین بار، بارگذاری تنبل فقط تصاویری را که در پنجره مرورگر کاربر ظاهر می شوند بارگیری می کند و بارگیری بقیه را تا زمانی که کاربر به سمت پایین پیمایش کند به تعویق می افتد.

بارگذاری تنبل تصور زمان بارگذاری سریع‌تر صفحه را به وجود می‌آورد، زیرا محتوای شما به‌تدریج بارگیری می‌شود، به‌جای اینکه مرورگر خود را ملزم به انجام تمام کارهای بارگذاری یک‌باره کند. علاوه بر تصاویر، بارگذاری تنبل را می توان در رسانه های دیگر مانند جاسازی های ویدئویی و همچنین سایر محتوای صفحه مانند متن و نظرات اعمال کرد. لیست ما را بررسی کنید پلاگین های تصویر در حال بارگذاری تنبل برای شروع.

۱۰. ویدیوها را روی سرور خود میزبانی نکنید.

توجه کنید که چگونه در بالا نگفتم «ویدیو»، اما «ویدئو جاسازی شده است.» به این دلیل است که از بین انواع فایل‌هایی که می‌توانید در سرور میزبانی وب خود ذخیره کنید، ویدیوها یکی از بهترین منابع هستند. متمرکز. آنها فضا را مصرف می کنند و می توانند در هنگام بارگذاری صفحه شما را تا حد زیادی کند کنند. ذخیره حتی یک ویدیو در سرویس شما می تواند به عملکرد شما آسیب برساند.

با این حال، ویدیوها راه بسیار خوبی برای جذب بازدیدکنندگان هستند، بنابراین نباید آنها را به طور کلی کنار بگذارید. به جای قرار دادن ویدیوها در کتابخانه رسانه خود، از یک شخص ثالث استفاده کنید سرویس میزبانی ویدیو مانند YouTube، Vimeo، یا Wistia. این سرویس ها فضای ذخیره سازی را برای شما مدیریت می کنند، بنابراین تنها کاری که باید انجام دهید این است که ویدیو را با کد جاسازی شده در صفحه خود قرار دهید. برای بازدیدکنندگان فرقی نمی کند (آنها همچنان همان ویدیو را خواهند دید)، اما تجربه کاربری شما تا حد زیادی بهبود خواهد یافت.

11. اندازه فایل های CSS و جاوا اسکریپت را کاهش دهید.

CSS و جاوا اسکریپت برای سایت شما اساسی هستند – آنها صفحات شما را فراتر از دیوارهای HTML ساده ارتقا می دهند. با این حال، هر بار که بازدیدکننده صفحه ای را بارگذاری می کند، این فایل ها باید از سرور وب شما به یک مرورگر وب ارسال شوند. بنابراین، هرچه بتوانید این فایل ها را کوچکتر کنید بدون اینکه بر ظاهر و عملکرد سایت خود تأثیر بگذارد، صفحات شما سریعتر بارگذاری می شوند.

برای این کار از یک افزونه رایگان وردپرس مانند استفاده کنید بهینه سازی خودکار که فایل های CSS و جاوا اسکریپت شما را اسکن می کند، کدهای غیر ضروری (مانند فاصله ها و نظرات) را حذف می کند و فایل ها را به اندازه ای کوچک می کند که بدون تاخیر بارگذاری شوند.

برای جزئیات بیشتر در مورد نحوه بهینه سازی فایل های جاوا اسکریپت و CSS خود، این آموزش عالی از Ahregs را بررسی کنید (که همچنین توصیه های محکم دیگری برای افزایش سرعت وردپرس ارائه می دهد):

۱۲. افزونه کش وردپرس را نصب کنید.

اغلب، مسائل مربوط به عملکرد وردپرس را می توان با روشی که وردپرس صفحات وب را در سمت سرور جمع می کند، بررسی کرد.

هر بار که یک بازدیدکننده یک صفحه وب را از یک سایت غیر کش درخواست می کند، PHP روی سرور وردپرس شما باید تمام محتوای مربوطه را از پایگاه داده وردپرس شما بازیابی کند، آن را در یک فایل HTML جمع آوری کند و آن فایل را برای مشتری ارسال کند. این روش مزایای خود را دارد، از جمله صرفه جویی در فضای سرور و امکان محتوای پویا وب سایت. اما، زمان و انرژی بیشتری نسبت به ارسال یک صفحه وب از پیش نوشته شده می طلبد.

یک پلاگین کش کل این فرآیند را ساده می کند. هر صفحه HTML را در سایت شما با PHP می سازد، سپس این صفحات HTML کامل را ذخیره می کند که در صورت درخواست برای بازدیدکنندگان بعدی ارسال می شود. با رد شدن از فرآیند ساخت، محتوای شما سریعتر به بازدیدکنندگان می رسد.

در مورد گزینه ها، ما توصیه می کنیم WP Rocket، W3 مجموع کش، WP Super Cache یا SiteGround Optimizer. همه آنها محبوب هستند و اغلب به روز می شوند.

به عنوان مثال، افزونه SiteGround Optimizer کاملا رایگان است و با موثرترین ابزارها برای بهینه سازی سایت وردپرس و سرعت بارگذاری قابل توجه آن همراه است. ویژگی ها شامل ذخیره سازی پویا، مبتنی بر فایل و شی، فشرده سازی تصویر، بهینه سازی ظاهر و محیط، بهینه سازی WebP و غیره است.

۱۳. طراحی و محتوای صفحه خود را ساده کنید.

در اینجا نکته ای است که برای هر وب سایتی اعمال می شود – اگر می خواهید زمان بارگذاری را کاهش دهید، محتوای کمتری برای بارگیری مرورگرها ارائه دهید. به عبارت دیگر، طرح های خود را ساده کنید.

در حدود ۱۰ سال گذشته، طراحی وب به سمت طراحی های مینیمال تر حرکت کرده است. این به دلایل مختلفی منطقی است، از جمله این واقعیت که صفحات ساده‌تر به سادگی منابع کمتری مصرف می‌کنند و سریع‌تر در مرورگرها بارگیری می‌شوند.

حداقل صفحات وب نیز برای UX بهتر هستند، زیرا در مقایسه با طرح های درهم و برهم که زمانی محبوب بودند، کمتر بازدیدکنندگان را تحت تأثیر قرار می دهند. به علاوه، صفحات ساده بسیار ساده تر هستند پاسخگو کردن، به این معنی که صفحه در اندازه های مختلف صفحه نمایش، از نمایشگرهای رومیزی گرفته تا گوشی های هوشمند، خوب به نظر می رسد.

از صفحه اصلی خود شروع کنید، کمی زمان بگذارید تا محتوای هر یک از صفحات خود را ارزیابی کنید و هر چیزی را که اصلاً ضروری نیست اصلاح کنید. این می تواند دشوار باشد، به خصوص اگر روی طراحی فعلی خود سرمایه گذاری زیادی کرده باشید، اما می تواند تفاوت قابل توجهی در عملکرد ایجاد کند.

۱۴. پایگاه داده وردپرس خود را مرتب کنید.

اگر مدتی است که سایت وردپرس خود را دارید، به احتمال زیاد تعدادی فایل قدیمی و استفاده نشده در پایگاه داده خود جمع آوری کرده اید. این فایل‌ها ممکن است هرزنامه نظرات، داده‌های باقی‌مانده از تم‌ها و افزونه‌های استفاده نشده، کاربران قدیمی، محتوای منتشر نشده و رسانه‌های قدیمی باشند که همگی فضای ذخیره‌سازی ارزشمندی را اشغال می‌کنند و بار غیرضروری را روی سرور شما وارد می‌کنند.

پلاگین هایی مانند WP Optimize و پاک کننده پیشرفته پایگاه داده پرونده‌های شما را بررسی می‌کند و هر گونه موارد غیرضروری را حذف می‌کند. این یک جایگزین بسیار سریعتر و ایمن تر برای حذف فایل ها از سرور خود است. همچنین حذف دستی فایل های رسانه ای استفاده نشده به طور مستقیم در کتابخانه رسانه وردپرس بی خطر است.

۱۵. بازبینی پست ها را محدود یا غیرفعال کنید.

هر زمان که یک پست وردپرس را ذخیره می‌کنید، وردپرس به‌جای حذف نسخه قبلی، به‌طور خودکار یک نسخه از ویرایش شما ایجاد می‌کند و آن را در پایگاه داده شما ذخیره می‌کند. این به شما امکان می دهد در صورت نیاز به هر نسخه قبلی پست خود بازگردید.

در حالی که ویرایش های پست یک ویژگی مفید است، آنها می توانند در پایگاه داده شما انباشته شوند و به آرامی بر عملکرد کلی سایت شما تأثیر بگذارند. به طور پیش‌فرض، وردپرس ویرایش‌های پست نامحدود را ذخیره می‌کند، اما با یک تغییر کوچک می‌توانید تعداد ویرایش‌های ذخیره‌شده در هر پست را محدود کنید یا ویرایش‌های پست را به طور کلی غیرفعال کنید.

برای محدود کردن بازبینی‌های پست به تعداد مجموعه، فایل wp-config.php سایت خود را باز کنید (که در پوشه ریشه سایت شما قرار دارد) و کد زیر را به پایین فایل اضافه کنید:

define( ‘WP_POST_REVISIONS’, 4 );

این کد تعداد ویرایش های ذخیره شده هر پست را به چهار محدود می کند. می‌توانید شماره را به هر چیزی که ترجیح می‌دهید تغییر دهید، یا آن را روی ۰ تنظیم کنید تا ویرایش‌ها غیرفعال شود، اگرچه اگر تغییرات خود را در جای دیگری دنبال نمی‌کنید، این کار توصیه نمی‌شود.

۱۶. از تغییر مسیر اجتناب کنید.

ما آن را دریافت می کنیم. اتفاقاتی می افتد، پست ها حذف می شوند و جابه جا می شوند، یا باید ساختار سایت خود را تغییر دهید. هنگامی که این اتفاق می افتد، بهترین راه برای جلوگیری از خطاهای ۴۰۴ این است اجرای تغییر مسیرهای دائمی.

با این حال، سعی کنید تعداد تغییر مسیرها را در سایت وردپرس خود محدود کنید. هر یک کمی زمان بارگذاری اضافی را اضافه می کند. به خصوص اگر چندین تغییر مسیر داشته باشید که بازدیدکنندگان را به ریدایرکت های دیگر می فرستد و غیره. تغییر مسیر اغلب اجتناب ناپذیر است، اما بهینه سازی معماری سایت شما در اوایل، آنها را به حداقل می رساند و از زنجیره های تغییر مسیر کثیف جلوگیری می کند.

۱۷. پینگ بک و ترک بک را خاموش کنید.

پینگ بک و ترک بک دو فناوری وردپرس هستند که وقتی به وب سایت های خارجی در محتوای سایت خود لینک می دهید به آنها هشدار می دهند.

به عنوان مثال، اگر پست وبلاگ شما حاوی پیوندی به hubspot.com است، می توانید وردپرس را طوری پیکربندی کنید که به صاحبان hubspot.com اطلاع دهد که به وب سایت آنها پیوند داده اید. آنها همچنین برعکس عمل می کنند – اگر شخصی به سایت شما پیوند داده شود، می توانید به شما اطلاع داده شود.

پینگ‌بک‌ها و بک‌بک‌ها می‌توانند برای تلاش‌های بازاریابی عالی باشند، زیرا به سایت‌های دیگر اجازه می‌دهید بدانند که برای محتوای آنها ارزش قائل هستید و ممکن است در ازای آن بک لینک دریافت کنید.

با این حال، بسیاری از کارشناسان وردپرس موافقند که معایب در اینجا بیشتر از جوانب مثبت است. یعنی بی جهت از منابع سرور استفاده می کنند و در را برای اسپمرها باز می کنند حملات DDoS. اگر می خواهید بک لینک ها را ردیابی کنید، می توانید این کار را با یک ابزار تجزیه و تحلیل خارجی انجام دهید، و بسیاری از موارد دیگر وجود دارد روش های موثر برای کسب بک لینک به سایت شما

به طور خلاصه، توصیه می کنیم پینگ بک و ترک بک را غیرفعال کنید. برای انجام این کار، به تنظیمات > بحث در داشبورد خود و تیک دو گزینه اول را بردارید، سعی کنید اطلاع دهید و اعلان‌های پیوند مجاز است

18. از CDN استفاده کنید.

یکی دیگر از دلایل رایج عملکرد ضعیف فاصله در دنیای واقعی است. صفحات شما تمایل دارند در دستگاه هایی بارگیری شوند که از مکان فیزیکی وب سرور شما دورتر هستند. این به طور خاص بر کاربران بین المللی و کاربران در مناطق دور افتاده تأثیر می گذارد. خوشبختانه، شما می توانید این اثر را با a کاهش دهید شبکه تحویل محتوایا به اختصار CDN.

CDN مجموعه ای جهانی از وب سرورهای متصل است. هر سرور یک کپی از جاوا اسکریپت، CSS و فایل های تصویری وب سایت شما را ذخیره می کند. هنگامی که کاربر صفحه ای را در سایت شما درخواست می کند، سرور نزدیک به کاربر این فایل ها را برای او ارسال می کند. یک CDN به وب سایت شما دسترسی جهانی و سرعت بارگذاری را برای همه بازدیدکنندگان دور و نزدیک می دهد.

CDN ها به راحتی در هر سایت وردپرس تنظیم و مدیریت می شوند. ارائه دهنده میزبانی شما احتمالاً یک سرویس CDN را به عنوان بخشی از برنامه شما یا به عنوان یک ادغام پولی ارائه می دهد، و CDN شما تمام تحویل محتوا را برای شما انجام می دهد. CDN های محبوب عبارتند از Cloudflare و StackPath.

19. فایل ها را با GZIP فشرده کنید.

GZIP یک روش فشرده سازی بدون ضرر است که به طور گسترده برای ارسال فایل ها از طریق اینترنت استفاده می شود. GZIP می تواند اندازه فایل ها را تا 70% کاهش دهد و فایل ها را در زمان بسیار کمتر و با قدرت محاسباتی کمتر نسبت به سایر روش های فشرده سازی فشرده می کند. هنگامی که فشرده سازی GZIP را در وب سایت خود اعمال می کنید، فایل های شما سریعتر برای کاربران ارسال می شود زیرا از پهنای باند بسیار کمتری نسبت به یک فایل غیر فشرده استفاده می کنید.

افزونه های زیادی وجود دارند که می توانند فشرده سازی GZIP را در سایت شما فعال کنند. این یک ویژگی مشترک است پلاگین های بهینه سازی سرعت، که فرآیند را به اندازه علامت زدن یک کادر ساده می کند. اگر وب سایت شما بر روی یک سرور آپاچی میزبانی شده است (احتمالاً همینطور است)، همچنین می توانید فشرده سازی GZIP را به صورت دستی با افزودن کد زیر به فایل htaccess. خود فعال کنید:

<IfModule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/vnd.ms-fontobject
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-opentype
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-otf
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-truetype
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-ttf
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE font/opentype
AddOutputFilterByType DEFLATE font/otf
AddOutputFilterByType DEFLATE font/ttf
AddOutputFilterByType DEFLATE image/svg+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE image/x-icon
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
AddOutputFilterByType DEFLATE text/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
</IfModule>

۲۰. اسکریپت های خارجی را محدود کنید.

اسکریپت های خارجی فایل های کدی هستند که وب سایت شما از آنها استفاده می کند، اما در وب سرور خود ذخیره نمی شوند. این نوع اسکریپت‌ها با ابزارها و افزونه‌های تجزیه و تحلیل شخص ثالث مانند Google Analytics و Crazy Egg، شبکه‌های تبلیغاتی مانند Google AdSense و جاسازی‌های رسانه‌های اجتماعی مانند «برای توییت کلیک کنید» رایج هستند. بسیاری از تم‌های وردپرس نیز برای بارگیری به اسکریپت‌های خارجی متکی هستند. فایل های جاوا اسکریپت، فایل های CSS و سایر رسانه ها.

اسکریپت های خارجی همیشه چیز بدی نیستند. احتمالاً برای استفاده از ابزارهایی که می خواهید، به حداقل یک زوج در سایت خود نیاز خواهید داشت. همیشه مضرات استفاده از افزونه‌ها و ابزارهای اضافی را که از اسکریپت‌های خارجی استفاده می‌کنند، بسنجید و در نظر بگیرید که آیا عملکرد اضافه شده ارزش معامله با عملکرد بالقوه را دارد یا خیر.

21. قربانی hotlinking نشوید.

بسیاری از این نکات شامل ایجاد تغییرات در وب سایت خود برای بهینه سازی عملکرد وردپرس است. با این حال، در اتصال هات، شخص دیگری مقصر است.

Hotlinking زمانی است که یک وب سایت از منبعی استفاده می کند که در وب سایت دیگری میزبانی شده است. هنگامی که سایت دیگری منبع شما را لینک می کند، آن را بدون هزینه مالی یا عملکرد میزبانی محتوا در وب سایت خود نمایش می دهد.

فرض کنید من یک اینفوگرافیک جالب را در وب سایت دیگری می بینم که می خواهم در پست وبلاگ خودم قرار دهم. کار درست این است که تصویر را دانلود کنید، آن را در سرور خود آپلود کنید و منبع تصویر را به درستی ذکر کنید. اگر بخواهم تصویر را لینک کنم (که به وضوح کار اشتباهی است)، به آن فایل به عنوان منبع تصویر لینک می دهم و آن را از وب سایت آنها بارگذاری می کنم.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هات لینک و جلوگیری از وقوع آن برای شما، به ما مراجعه کنید راهنمای جلوگیری از هات لینک.

۲۲. وظایف را برای دوره های کم ترافیک برنامه ریزی کنید.

زمان‌بندی کارهای پس‌زمینه راهی عالی برای سالم نگه‌داشتن وب‌سایت‌تان بدون مصرف بخشی از روزتان است. مواردی مانند پشتیبان‌گیری، به‌روزرسانی‌ها و اسکن‌های امنیتی را می‌توان خودکار کرد تا در فواصل زمانی منظم اجرا شوند.

اگر شما فردی هستید که دوست دارید این موارد را برنامه ریزی کنید، سعی کنید کارهای پس زمینه خود را در دوره هایی با ترافیک کمتر اجرا کنید. به این ترتیب، فشار اضافی بر سروری که در حال حاضر تعداد بازدیدکنندگان بیشتری را مدیریت می کند، وارد نمی کنید. رجوع به خود شود ابزار تحلیل ترافیک انتخابی برای یادگیری بهترین روزها و زمان های روز برای برنامه ریزی وظایف.

به‌علاوه، اگر هنوز فکر می‌کنید تأثیری بر عملکرد وجود دارد، فرکانس کارهای پس‌زمینه خود را تنظیم کنید. برای مثال، می‌توانید از اجرای پشتیبان‌گیری روزانه به پشتیبان‌گیری یک روز در میان یا یک بار در هفته تغییر دهید.

۲۳. پست های طولانی را به چند قسمت تقسیم کنید.

اگر مراحل بالا را اجرا کرده اید و هنوز از زمان بارگذاری در برخی از صفحات ناراضی هستید، ممکن است مشکل این باشد که آنها ممکن است حاوی محتوای بیش از حد باشند. پست‌های طولانی‌تر با حجم بالای تصاویر و اطلاعات پویا همیشه پردازش آنها بیشتر طول می‌کشد. معمولاً این کار را می توان با وقفه کمی در تجربه کاربر انجام داد.

۲۴. صفحه بندی پست ها.

از طرف دیگر، می توانید پست های طولانی را به چندین صفحه تقسیم کنید، اگر احساس نمی کنید که یک قطعه ارزش چندین پست وبلاگ را دارد. این نه تنها برای عملکرد، بلکه برای خوانایی نیز مفید است. برای مثال، می‌توانید یک پست را به بخش‌های مختلف تقسیم کنید تا پردازش پست‌ها به صورت تکه‌ای آسان‌تر شود.

توجه داشته باشید که این روش برای پست های طولانی با رسانه های زیاد بهترین است، که در غیر این صورت کندتر از آنچه می خواهید بارگذاری می شود. در غیر این صورت، پست های کوتاهتر خود را در یک صفحه نگه دارید و کلیک بین صفحات را به حداقل برسانید. برای کمک به خوانایی در این مورد، می توانید یک بخش فهرست مطالب با پیوندهای پرش به هر بخش اضافه کنید.

۲۵. نظرات را صفحه بندی کنید.

ممکن است نظرات را صرفاً به عنوان محتوای سایت در نظر نگیرید، اما وردپرس باید قسمت نظرات شما را همانند محتوای اصلی شما در صفحه بارگذاری کند. اگر بخش نظرات شما به ویژه فعال است، می توانید با صفحه بندی نظرات خود در زمان بارگذاری صرفه جویی کنید. با قرار دادن نظرات در یک صفحه جداگانه، به صفحه اصلی محتوای کمتری برای بارگذاری می‌دهید و به خوانندگان اجازه می‌دهید نظرات را در یک پست تنها در صورت تمایل بارگذاری کنند.

خوشبختانه، وردپرس به شما امکان می دهد بخش نظرات خود را به راحتی صفحه بندی کنید: به آن بروید تنظیمات &gt; بحث، کادر کناری را علامت بزنید نظرات را به صفحات تقسیم کنیدو تعداد نظرات در هر صفحه را تنظیم کنید (به طور پیش فرض 50 نظر).

همچنین، می‌توانید با برداشتن علامت، بخش نظرات خود را غیرفعال کنید به افراد اجازه دهید نظرات خود را در مورد پست های جدید ارسال کنند در همان صفحه نمایش

زمانی برای تلف کردن نیست!

مانند بسیاری از جنبه های اجرای یک وب سایت وردپرس، بهینه سازی سرعت مسئولیت شماست. خوشبختانه، چندین استراتژی وجود دارد که می‌توانید برای بهینه‌سازی زمان بارگذاری خود و ارائه رضایت‌بخش‌ترین و سریع‌ترین تجربه کاربری، پیاده‌سازی کنید. ارزش این را دارد که کمی از زمان خود را صرف صرفه جویی در وقت بازدیدکنندگان خود کنید.

قیمت خدمات افزایش سرعت سایت

در خصوص تعرفه افزایش سرعت سایت، باید به چند عامل کلیدی اشاره کرد، این موارد شامل تعداد صفحات، حجم دیتابیس، حجم عکس ها، هاستینگ و سرور، حجم فابل های css  و javascript  و… است که بر همین اساس قیمت آن ها تعیین می شود، اما تیم تخصصی یاسئومی، کلیه خدمات افزایش سرعت لود سایت را با پایه قیمتی 1,500,000 آغاز می کند.

خدمات افزایش سرعت سایت وردپرس

موارد ذکر شده تنها بخشی از کارهایی است که می‌توانید برای بهینه سازی سرعت سایت خود انجام دهید. برخی روش‌ها و امور دیگر نیز هستند که انجام آنها به نیروی حرفه‌ای نیاز دارد. تیم یاسئومی با استفاده از حرفه‌ای‌ترین افراد در زمینه سئو و بهینه سازی سایت، تمامی کارهای قابل انجام برای افزایش سرعت سایت را برای شما انجام می‌دهد. همچنین این تیم مجرب، اطلاعات کارآمدی در حوزه آموزش افزایش سرعت سایت در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد.

اگر نیاز به بالا بردن سرعت سایت های وردپرسی دارید فرم درخواست را تکمیل نمایید و یا با شماره ۰۹۳۷۶۹۹۶۰۷۰ تماس بگیرید.

تیم یاسئومی با تجربه چندین ساله در زمینه سئو و بهینه سازی سایت، خدمات افزایش سرعت سایت را به نحوه احسنت و جزو بخشی از موارد خدمات سئو خود انجام می دهد.با تجربه تیم یاسئومی، سرعت هر نوع سایت و مدیریت محتوایی قابل افزایش خواهد بود. برای این که کاربران بیشتری را به کاربران دائمی، یا مشتری دائمی تبدیل کنید، می‌توانید از خدمات افزایش سرعت سایت یاسئومی بهره بگیرید.

 

سرعت وب‌سایت فاکتور بسیار مهمی در رنکینگ (Ranking) گوگل است. اگر بخواهیم که سایت در صفحه اول و رده‌های بالای گوگل ظاهر شود حتما باید سرعت سایتمون بالا باشه یعنی این‌که وقتی اسم سایت را تایپ کنیم در سریع ترین زمان سایت لود شود و کاربر را معطل نکند.

همچنین هنگامی که صفحات را عوض می‌کنیم، سریع به صفحات مختلف دسترسی داشته باشیم. توجه داشته باشید، از طریق ابزار tools که در خود گوگل قرار دارد، می‌توان سرعت سایت را متوجه شویم. در ادامه با مفهوم کش و نصب بر روی سایت‌تان و تنظیمات آن و تاثیر نتایج آن را مورد بررسی قرار می‌دهیم. با ما همراه باشید.

? مدت زمان اجرای سرویس۴ روز کاری
دسترسی های لازم برای بهبود سرعتوردپرس، هاست و سی پنل
? هزینه بالابردن سرعت سایتبین ۸۰۰ تا ۲ میلیون تومان
⏱ سرعت عالی برای سئوزیر ۱ ثانیه لود صفحه

من می‌توانم به شما توصیه کنم برخی از روش‌های افزایش سرعت سایت را در نظر بگیرید:

  1. بهینه‌سازی تصاویر: حجم بالای تصاویر ممکن است باعث کاهش سرعت سایت شما شود. بنابراین، بهینه‌سازی تصاویر و کاهش اندازه آنها می‌تواند عملکرد سایت را بهبود بخشد.
  2. فشرده‌سازی فایل‌ها: مقدار داده‌ای موجود در فایل‌های سایت را کاهش دهید، می‌توان با استفاده از فشرده‌سازی فایل‌ها از جمله CSS و JavaScript این کار را انجام دهید.
  3. استفاده از CDN: استفاده‌ از شبکه‌ی توزیع محتوا می‌تواند به افزایش سرعت سایت شما کمک کند، بطوری که محتوای شما از سرور در نزدیکی کاربران فراهم شود، و بهینه سازی بارگذاری کلی سایت.
  4. استفاده از شبکه‌ی تحویل محتوا: با استفاده از شبکه‌ی تحویل محتوا می‌توانید محتوای سایت خود را به صورت پوسته‌ی سریع‌تری به کاربران ارائه دهید. سرعت بارگذاری و انعطاف پذیری این شبکه‌ها به عنوان یک سرویس در دسترس است.
  5. استفاده از فناوری‌های حافظه‌ی میانی: از راه‌حل‌های مثل Varnish cache یا Memcached برای بهبود سرعت اجرای سایت استفاده کنید.
  6. به روز رسانی سیستم مدیریت محتوا: با به روز رسانی پلتفرم‌های محتوایی مانند وردپرس اجازه می‌دهد که به روز نگه داشته شده و با بهینه‌سازی به‌روزرسانی‌های منتشر شده عملکرد سایت شما بهبود یابد.
  7. کاهش فایل‌های غیر ضروری: بررسی فایل‌هایی مانند فونت‌ها و دستورات CSS و حذف فایل‌های غیر ضروری می‌تواند به پایدار نگه داشتن سایت شما کمک کند.
  8. به‌روزرسانی و بهینه‌سازی سرور: در صورتی که سرور شما مناسب تمام نیازهای سایت شما نیست، می‌توانید به سرور با کارایی بالا تغییر دهید.
  9. استفاده از روش‌های کاهش بافر و افزایش سرعت: برخی از راه‌حل‌های مانند HTTP2 و کم‌اضافه کردن DNS شاید بتوانند به شما کمک کنند تا سرعت سایت خود را بهبود بخشید.

با هر کدام از این راهکارها می‌توانید سایت خود را به سمت سرعت و کارایی بهتر حرکت دهید.

عوامل موثر بر بالا رفتن سرعت سایت

۱. یکی از عوامل مهم بالا رفتن سرعت سایت استفاده از یک هاست خیلی خوب است، که باید پر‌سرعت باشد یعنی وقتی اسم domain را سرچ می‌کنیم، سریع اطلاعات را در اختیار ما قرار دهد. همچنین هر‌چه مدت‌زمان کار نکردن سایت کوتاه‌تر باشه بهتر است؛ پس سعی کنید هاستینگ خوبی بخرید.

۲. موقعیت کشور خود را در نظر داشته باشیم. مثلا اگر من در کانادا هستم و سایتم قراره آنجا را پوشش دهد، بهتر است هاستینگ خوبی از خود کشور کانادا انتخاب کنم و سرور‌ها در کانادا باشد. این باعث بالا رفتن سریع‌تر سایت می‌شود. اگر غیر از این عمل کنید، موجب پایین آمدن سرعت خواهد شد. پس به مکان خود و همچنین مشتریان‌ توجه داشته باشیم.

۳. اگر بخواهیم سرعت خود سایت بالا رود، باید سایت بهینه شود. برای این کار روش‌های مختلفی هست. اولین مسئله‌ای که باید به آن توجه کنیم، تصاویر به کار برده شده است. تصاویر باید کیفیت بالا و سایز کوچکی داشته باشند؛ چون لود کردن را در زمان کم‌تری انجام می‌‌دهد. همچنین کد‌ها نیز بسیار تاثیر‌گذار است.

نکته: برای کسانی که برنامه‌نویس نیستند و سایت با سرعت بالایی می‌خواهند داشته باشند، این است که سعی کنند پلاگین‌های کمتری برای آن به کار ببرند. پس حتی اگر پلاگین بدون استفاده دارید، آن‌ها را حذف کنید.

۴. علاوه بر این، جاهایی که امکان قرار دادن کدها در سایت، بدون استفاده از پلاگین وجود دارد، سعی کنیم خودمان به صورت دستی انجام دهیم.

۵. در نهایت استفاده از پلاگین‌هایی که خود آن‌ها سرعت سایت را سریع‌تر می‌کنند‌ که از تکنیک‌‌هایی مثل (lazy load) استفاده می‌کنند. لیزی لود یعنی وقتی از فلان پلاگین استفاده می‌کنید باعث می‌شود که همه عکس‌ها با‌ هم لود یا بالا نیاید. مثلا عکس همون صفحه اول را نشان می‌دهد بعد که به پایین‌تر رفتیم عکس‌های بعدی لود می‌شوند.

عوامل مؤثر در بالا رفتن سرعت لود سایت

خدمات افزایش سرعت سایت

افزایش سرعت لود شدن سایت به توجه به موقعیت سایت راه های مختلفی دارد. اگر به فکر این هستید که سرعت سایت خود را افزایش دهید با تیم یاسئومی در ارتباط باشید. زیرا ما تمامی کارهای قابل انجام را برای افزایش سرعت سایت تان انجام می دهیم.

تکنیک‌های مختلف برای سریع‌تر کردن سایت

در این بخش به تکنیک‌های بالا بردن سرعت سایت اشاره می‌کنیم. البته مهم‌ترین نکته نیاز به ابزاری مناسب برای سنجش و مقایسه سایت قبل از شروع کار و بعد از آن داریم. یکی از بهترین این ابزار‌ها tools خود گوگل است که سایت را آنالیز کرده و به ما می‌گوید که مثلا کیفیت و سایز عکس‌ها را بهتر انتخاب کنیم.

در کل پیشنهاد‌هایی به ما می‌دهد که انجام دادن آن‌ها پله پله سرعت سایت ما بالا می‌رود و به صورت یک عدد نشان می‌دهد که این سایت در دسکتاپ روی کامپیوتر با چه سرعتی بالا می‌آید و روی گوشی‌ها به چه صورتی می‌آید. این‌ها نکات مهمی است که خود گوگل برای ما انجام می‌دهد. بهترین tools همان گوگل است که دسترسی به آن خیلی راحت است.

روش استفاده از tools

اهمیت استفاده از tools زمانی مشخص می‌شود که وقتی کاربر به سایت ما مراجعه می‌کند و بدون اینکه زمان زیادی به بالا اومدن سایت صرف شود سریع به خواسته خود برسد؛ ما می‌خواهیم کاری کنیم که بازدید‌کننده رضایت کاملی از کلیک کردن روی سایت ما داشته باشد. حتی افرادی که از گوشی یا سلفون استفاده می‌کنند، حجم دیتای زیادی استفاده نشود. بریم سراغ روش انجام کار:

کافیه بریم داخل گوگل google page speed را سرچ کنیم که PageSpeed Insights – Google Developers بالا می‌آید Url سایت را که وارد کنیم و سپس با زدن کلید ANALYZE سرعت سایت تست می‌شود و اشکالات را برای ما گفته و توضیح می‌دهد که چه کاری باید انجام دهیم که سرعت سایت بالا رود و سریع‌تر Lod شود.

عددی نشان داده شده بین ۰ تا ۱۰۰ است. اگر سرعت سایت بین ۰ تا ۴۹ باشد یعنی سرعت بسیار پایین است، بین ۵۰ تا ۸۹ باشد، سرعت سایت متوسط است و اگر بین ۹۰ تا ۱۰۰ سرعت خیلی خوب و سریع است. این سنجش برای موبایل و دسکتاپ کاربردی است و با کلیک روی هر کدام سرعت لود را نشان خواهد داد.

با پایین آمدن در همان صفحه، اطلاعات بیشتری از جمله:

  • First contecful paint: زمان لود
  • اولین چیزی که ظاهر می‌شود.
  • time to lnteractive: چقدر طول می‌کشد تا سایت قابل استفاده شود.
  • Speed lndex: اینکه اطلاعات چقدر منظم و مرتب به حافظه آمده است که باعث آسان شدن جستجو می‌شود.
  • Largest contentful paint: بزرگترین آیتمی که طول می‌کشد تا اطلاعات ظاهر شود.
  • TotalBlocking
  • و غیره

در ادامه به قسمت opportunities می‌رسیم که توضیح می‌دهد چگونه می‌توان از اطلاعاتی که به ما داده شده بهره ببریم تا سایت خود را بهینه کنیم.

و بعد به قسمت Diagnastics که ایرادات را می‌گوید که لازم است رفع کنیم.

برای بالا بردن سرعت سایت چندین روش تکمیلی دیگر نیز وجود دارد. مثل یک سری پلاگین‌:

  • cache کردن یعنی یک سری اطلاعات را گرفته و در خود نگه میدارد و سریع اطلاعات می‌دهد. Cache یکی از معروف‌ترین پلاگین‌ها است.
  • wp super cache
  • Wp Rest powered
  • اما از همه بهتر، فعال کردن w3 Total cache است که خیلی تنظیمات از قبل روی آن انجام شده است.

سخن پایانی

سوالات متداول درباره افزایش سرعت سایت وردپرس

سرعت سایت چیست؟

سرعت سایت Site Speed به مدت زمانی اشاره دارد که محتوای شما برای کاربر نمایش داده شود. زمانی که کاربر برای اولین بار وارد سایت شما می‌شود، برای دریافت تمامی عکس‌ها و فایل‌ها، باید مدت زمانی سپری شود تا تمامی اجزا به درستی در کنار هم قرار بگیرند. تنها پس از این مدت زمان است که کاربر می‌تواند با سایت شما تعامل برقرار کرده و به خرید یا استفاده از خدمات شما بپردازد. به این بازه زمانی، زمان لود سایت می‌گویند. هر چه سرعت سایت شما بیشتر باشد، این بازه زمانی نیز کوتاه‌تر خواهد بود.

چرا باید به فکر افزایش سرعت سایت باشید؟

طبق تحقیقات انجام شده، تنها با ۲ ثانیه افزایش زمان لود سایت، شاهد افزایش ۳۲ درصدی نرخ پرش خواهید بود. هر ثانیه‌ای که کاربر منتظر لود سایت شما می‌ماند، نرخ تبدیل آن ۴.۴۲ درصد کاهش می‌یابد؛ این یعنی خرید کمتر از سرویس و سایت شما. اگر زمان لود سایت شما بیشتر از ۴ ثانیه طول بکشد، از ۴ بازدیدکننده، ۱ نفر سایت شما را ترک خواهد کرد. این آمار نشان می‌دهد سایت‌هایی که زمان لود آنها حداکثر ۲ ثانیه است، بیشترین نرخ تبدیل مشتری را دارند.

از طرف دیگر، یکی از مهم‌ترین کانال‌های ورود کاربر، موتورهای جستجو هستند. در سال‌های اخیر، گوگل، ایندکس موتور خود را بر پایه موبایل تنظیم کرده است. امروزه اکثر بازدیدهای انجام شده از سایت‌ها نیز توسط موبایل انجام می‌پذیرند. کاربران موبایل بیشتر از هر پلتفرم دیگری به افزایش سرعت سایت نیاز دارند. گوگل نیز به تمامی این موارد اهمیت داده و یکی از فاکتورهای رنکینگ خود را، تجربه کاربری و افزایش سرعت سایت بیان می‌کند. اگر نیاز دارید با یک مشاور در زمینه نیازمندی های سئو سایت صحبت کنید پیشنهاد میکنیم از طریق صفحه مشاوره سئو درخواست خود را مطرح کنید.

گوگل به عنوان برترین و پربازدیدترین موتور جستجوی جهان، سرویسی را برای محاسبه سرعت سایت و سنجش تعامل کاربران با سایت ارائه کرده است. این مورد نشان از اهمیت بالای افزایش سرعت سایت دارد.

آیا افزایش سرعت سایت در سئو تاثیر دارد؟

یکی از کلیدی‌ترین و مهم‌ترین فاکتورهای سئو سایت، سرعت و تجربه کاربری است. بخش اعظم تجربه کاربری نیز به مدت زمان انتظار آنها و سرعت لود بستگی دارد؛ پس هرچه سایت شما سریع‌تر لود شود، کاربر از سایت شما راضی‌تر خواهد بود. بدین وسیله حتی امکان بازگشت کاربران نیز افزایش می‌یابد.

سرعت مناسب برای لود سایت چقدر است؟

سرعت سایت رابطه عکس با زمان لود سایت دارد. هر چه زمان لود سایت شما کمتر باشد، سرعت سایت شما نیز افزایش پیدا می‌کنید. طبق تحقیقات انجام شده، بهترین زمان برای لود سایت بین ۱ الی ۳ ثانیه است. پس از این، با هر ثانیه افزایش زمان لود، کاربران بیشتری را از دست خواهید داد.

آیا تیم یاسئومی خدمات بهبود سرعت سایت را ارائه می‌دهد؟

بله، تیم حرفه‌ای یاسئومی، به طور کامل می‌تواند سرعت سایت شما را افزایش دهد.

تعرفه افزایش سرعت سایت چقدر است؟

هزینه بهینه سازی سرعت سایت های وردپرسی از ۱.۵۰۰.۰۰۰ شروع می شود و بسته به تعداد صفحات، حجم دیتابیس و … ممکن است بیشتر شود. لیست تعرفه و هزینه سئو را در این صفحه می توانید مشاهده کنید.

تست سرعت لود شدن سایت قبل و بعد هم دارید؟

بله. در همین صفحه نمونه کارهای بهبود سرعت لود لینک های وردپرسی را گذاشتیم و برای شما نیز بعد از نهایی شدن یک گزارش کار در مورد سرعت قبل و بعد از استفاده کردن از خدمات افزایش سرعت سایت یاسئومی را ارسال می کنیم.

بهینه سازی سرعت سایت وردپرس چه تاثیری در سئو دارد؟

یکی از مهم‌ترین فاکتورهای موتور جستجوی گوگل برای رنکینگ، تجربه کاربری و سرعت سایت است. هر چه سرعت لود سایت شما پایین باشد، امکان کسب رتبه بالاتر در گوگل برای سایت شما کاهش می‌یابد.

رابطه افزایش سرعت سایت و تعامل کاربران چیست؟

هرچه سرعت سایت شما بیشتر باشد، کاربران بیشتر و بهتر با سایت شما تعامل می‌کنند. برعکس، هر چه سرعت سایت شما کم باشد، کاربر ناراضی شده و در اکثر مواقع سایت شما را ترک می‌کند. با افزایش سرعت سایت می‌توانید نرخ تبدیل خرید خود را تا حد زیادی افزایش دهید.

بهترین زمان لود سایت چقدر است؟

بهترین زمانی که می‌توانید با افزایش سرعت سایت به آن دست پیدا کنید، بین ۱ الی ۳ ثانیه است. اگر سایت شما در این بازه زمانی لود شود، بهترین عملکرد را خواهید داشت.

دوره افزایش سرعت سایت وردپرسی هم دارید؟

الان خیر ولی در آینده یک دوره آموزشی بالا بردن سرعت لود سایت وردپرس تهیه خواهیم کرد. در صورت نیاز به بهینه سازی مجدد سرعت سایت می توانید از خدمات پشتیبانی سئو یاسئومی استفاده کنید.

اطلاعات تکمیلی افزایش سرعت سایت های وردپرسی
? مزایاتجربه کاربری بالا، افزایش رتبه، دسترسی سریع کاربر
⏱ بهترین زمان لودزیر ۱ الی ۳ ثانیه بسته به منابع
? راه های افزایشبهینه سازی تصویر، هاستینگ پر سرعت، فشرده سازی کدها، بارگذاری تنبل و …
? بهترین ارائه دهندهشرکت یاسئومی با بیش از ۱۰۰ نمونه کار موفق