فروش اینترنتی از روز اول با جواد یاسمی

دایرکتوری وب – تعریف، توضیح + نکات سئو

آنچه در این مقاله می خوانید:

یک دایرکتوری وب نوعی فهرست آنلاین است که بر اساس دسته بندی سازماندهی شده و شامل لینک‌هایی به وب‌سایت‌هایی است که توسط ویراستاران دایرکتوری بررسی و توصیه شده‌اند.اولین پیوندهای موجود در یک فهرست وب معمولاً بر اساس محتوای وب‌سایت‌هایی که به آن‌ها اشاره می‌کنند، در دسته‌بندی‌ها و زیر دسته‌بندی‌ها سازماندهی می‌شوند.

تاریخچه مختصر

دایرکتوری‌های وب از ابتدای پیدایش وب وجود داشتند و زمانی یکی از روش‌های محبوب برای گشت‌وگذار در وب و پیدا کردن وب‌سایت‌های جدید بودند. با این حال، با ظهور موتورهای جستجو، محبوبیت دایرکتوری‌های وب کاهش یافت، زیرا آن‌ها به طور عمده توسط موتورهای جستجو به عنوان راه اصلی برای یافتن اطلاعات در وب جایگزین شدند.

فهرست‌ها در مقابل موتورهای جستجو

دایرکتوری‌های وب با موتورهای جستجو متفاوت هستند، زیرا معمولاً توسط انسان‌ها اداره می‌شوند و پیوندها به جای رتبه‌بندی توسط الگوریتم جستجو، در دسته‌های مختلف سازماندهی می‌شوند. همچنین برخی از آن‌ها می‌توانند اطلاعات اضافی درباره وب‌سایت مانند یک توضیح مختصر از موضوع سایت، اطلاعات تماس و غیره ارائه دهند.

نحوه استفاده

اما کاربرد اصلی آنها بهینه سازی موتور جستجو و ساختن لینک. برخی از لینک‌های موجود در یک فهرست وب ممکن است دنبال نشدن یعنی هیچ چیزی را منتقل نمی‌کند. به وبسایتی که به آن لینک شده است، اما هنوز هم می‌تواند به یک سایت کمک کند تا توسط گوگل پیدا و فهرست‌بندی شود و همچنین می‌تواند راهی برای یافتن شرکا و همکاران بالقوه باشد.

اگرچه استفاده از دایرکتوری‌های وب به اندازه گذشته رایج نیست، اما ارسال یک وبسایت به یک دایرکتوری معتبر و شناخته شده هنوز هم می‌تواند راهی مفید برای افزایش دیده شدن و شناخته شدن وبسایت جدید شما در وب باشد.

مشاهده این مطلب  پیوند خارجی - تعریف، توضیح و بهترین روش‌های سئو

دایرکتوری‌های وب برای اهداف مختلفی استفاده می‌شوند، از جمله:

  • ناوبری در اوایل ظهور وب، فهرست‌های وب راهی محبوب برای گشت و گذار در وب و پیدا کردن وب‌سایت‌های جدید بودند.
  • جستجو برخی از فهرست‌های وب هنوز هم امکان جستجوی وب‌سایت‌ها را با استفاده از کلمات کلیدی یا دسته بندی فراهم می‌کنند، شبیه به موتور جستجو.
  • انتخاب و گردآوری دایرکتوری‌های وب معمولاً توسط انسان‌ها مدیریت می‌شوند که وب‌سایت‌ها را بررسی و برای قرارگیری در دایرکتوری توصیه می‌کنند.
  • بهینه‌سازی موتور جستجو ارسال یک وب‌سایت به یک دایرکتوری وب می‌تواند روشی مفید برای افزایش دیده شدن یک وب‌سایت در اینترنت باشد و به نمایه شدن آن توسط موتورهای جستجو کمک کند.
  • ساخت لینک ثبت یک وبسایت در دایرکتوری وب، می‌تواند روشی برای ساخت بک‌لینک به وبسایت و بهبود رتبه آن در موتورهای جستجو باشد.
  • ترویج کسب و کار برخی از صاحبان مشاغل، دایرکتوری‌های وب را راهی برای قابل مشاهده‌تر کردن شرکت یا خدمات خود برای مشتریان بالقوه می‌دانند.
  • متخصص در زمینه برخی از دایرکتوری‌های وب، فقط شامل وب‌سایت‌هایی از یک نوع خاص می‌شوند و به یک موضوع خاص اختصاص دارند. این روش می‌تواند راهی برای یافتن منابع ارزشمند در یک زمینه خاص باشد.
  • نمایش برخی از دایرکتوری های وب به‌گونه‌ای انتخاب می‌شوند که بهترین‌های یک دسته خاص را نشان دهند، مثلاً بهترین طراحان وب، بهترین فروشگاه‌های آنلاین، بهترین رستوران‌ها و غیره.

دایرکتوری‌های وب و سئو

دایرکتوری‌های وب می‌توانند در سئو نقش داشته باشند، زیرا ارسال یک وب‌سایت به یک دایرکتوری معتبر و شناخته‌شده می‌تواند به افزایش دید وب‌سایت در وب کمک کند و همچنین در ایجاد بک‌لینک‌ها برای یک وب‌سایت مفید باشد. بک‌لینک‌ها، لینک‌هایی از وب‌سایت‌های دیگر به یک وب‌سایت هستند و می‌توانند نقش مهمی در تعیین رتبه وب‌سایت در موتورهای جستجو داشته باشند.

مشاهده این مطلب  دایرکتوری ریشه وب‌سایت: تعریف، توضیح و نکات سئو

با این حال، باید توجه داشت که همه دایرکتوری‌های وب یکسان نیستند و سطح اعتبار و اقتدار متفاوتی دارند. قبل از ارسال وب‌سایت به یک دایرکتوری، تحقیق درباره آن ضروری است. ارسال وب‌سایت به یک دایرکتوری بی‌کیفیت می‌تواند بیشتر از سوددهی به ضرر سایت منجر شود، چرا که ممکن است وب‌سایت را با سایت‌های اسپم‌گونه مرتبط کند و باعث جریمه شدن توسط موتورهای جستجو شود.

به طور کلی، اگرچه دایرکتوری‌های وب می‌توانند در سئو نقش داشته باشند، اما مهم است که با رویکردی استراتژیک به آن‌ها نزدیک شوید و فقط به آن‌ها وابسته نباشید. ضروری است که دیدگاه کلی و جامعی از استراتژی سئو خود داشته باشید که شامل طیف وسیعی از روش‌ها و تاکتیک‌ها مانند تولید محتوای باکیفیت، بهینه‌سازی فنی و لینک‌سازی باشد.

جواد یاسمی (متخصص سئو)

جواد یاسمی (متخصص سئو)

مشاوره و مجری سئو سایت های کارخانه ها برندها با بهترین و بزرگترین تیم سئو در ایران | سئو با جواد یاسمی

آخرین مقالات

تعریف، توضیح و نکات سئو برای بازدیدکننده‌ی منحصربه‌فرد
بازدیدکننده‌ی منحصربه‌فرد شخصی است که از یک وب‌سایت یا پلتفرم آنلاین بازدید می‌کند اما فقط یک بار شمارش...
پیوند غیرطبیعی - تعریف، توضیح و نکات سئو
تعریف لینک های غیرطبیعی یک پیوند غیرطبیعی نوعی پیوند است که رتبه بندی را دستکاری کردن از یک وبسایت نتایج...
تعریف، توضیح و نکات سئو برای URL
تعریف آدرس اینترنتی (URL) رشته‌ای از کاراکترها است که مکان یک منبع را در اینترنت مشخص می‌کند. (اول) آدرس‌های...
های جکینگ URL - تعریف، توضیح و نکات سئو
تعریف دزدی URL دزدیدن آدرس اینترنتی، که به آن جعل آدرس اینترنتی هم گفته می‌شود، نوعی حمله سایبری است...
یو آر ال یا اسلاگ - تعریف، توضیح + نکات سئو
بخشی از آدرس اینترنتی که پس از نام دامنه و هر پوشه فرعی قرار می‌گیرد و به یک صفحه یا پست خاص در وب‌سایت...
راهنمای وب مسترها - تعریف، توضیح و نکات سئو
راهنمایی‌های وب مستر مجموعه ای از بهترین روش‌ها و توصیه‌هایی هستند که توسط موتورهای جستجو ارائه می‌شوند...

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • تماس
  • تلگرام
  • واتساپ
× Send

خدمات سئو، طراحی سایت و گوگل

رتبه 1 گوگل باشید.

سفارش دهید >> 09376996070