سرعت و عملکرد سایت بخش جداییناپذیر کسبوکار شماست و به همین دلیل، هسته اصلی کاری ماست. موتور WP .
برای اطمینان خاطر شما در فضای آنلاین، تیمهای ما بهطور ویژه روی تنظیم دقیقِ پلتفرم وردپرس کاملاً مدیریتشده و در اختیار شما ابزار و ویژگیهایی قرار میدهیم که میتوانید از آنها برای بهینهسازی بیشتر سایت خود استفاده کنید.
ما سالهاست که مشتریان را به گزارشهای آماری دقیق مجهز کردهایم، اما اخیرا این آمارها را گسترش داده و با ایجاد صفحهای اختصاصی به نام «بینش عملکرد» در…، دسترسی به آنها را سادهتر کردهایم. پورتال کاربری (هیچ چیزی در پرانتز وجود ندارد)
این تصویر کامل از سایت شما، بهسرعت دید روشنی از معیارهای رابط کاربری و همچنین بینشهای عملی برای بهبود سرعت سایت، دسترسیپذیری، سئو و موارد دیگر ارائه میدهد.
بینشهای عملکردی (Performance Insights) در پورتال کاربری WP Engine، با ارائهی دادههای دقیق و نمودارهای تحلیلی، امکان رصد بهینه سرعت و سلامت وبسایت را برای کاربران مهیا میکند. این قابلیت جدید، به شما کمک میکند تا با اطلاع کامل از نقاط ضعف و قوت عملکرد سایت، تصمیمات بهتری در زمینهی توسعه و مدیریت وبسایت بگیرید. در کنار آن، میتوانید از خدمات سئو وردپرس برای ارتقای جایگاه سایت در موتورهای جستجو استفاده کنید و در صورت نیاز به بازطراحی یا بهبود رابط کاربری، از خدمات طراحی سایت با وردپرس بهره ببرید.
صفحه جدید اطلاعات عملکرد در پورتال کاربری WP Engine دسترسی مستقیم به معیارهای عملی سمت کاربر را در یک مکان واحد فراهم میکند.
هر گزارش مفصل، نمرات کلی را که وضعیت فعلی وبسایت شما را در حوزههای کلیدی نشان میدهد، ارائه میکند و گزارش دقیقتری در مورد معیارهای خاص رابط کاربری ارائه میدهد.
برای دسترسی به صفحه اطلاعات عملکردتان، کافی است روی زبانه عملکرد در نوار کناری سمت چپ پورتال کاربری خود کلیک کنید؛ سپس گزارشی بهروز شامل نتایج موبایل و کامپیوتر ایجاد میشود.
ارائه شاخصهای مهم به شما
ما صفحه جدید بینش عملکرد را به پورتال کاربری خود اضافه کردیم تا به مشتریان دید روشنی از عملکرد سایتهایشان در مقایسه با معیارهای صنعتی مانند گوگل ارائه دهیم. شاخصهای اصلی عملکرد وب و سایر نتایج
این معیارها به دو دلیل مهم هستند:
- آنها بینشی از «تجربه صفحه»ای که کاربران هنگام ورود به سایت شما با آن مواجه میشوند ارائه میدهند و میتوانند در بهبودهایی که به افزایش تعامل و تبدیل بیشتر کمک میکنند، راهگشا باشند.
- آنها میتوانند مستقیماً بر رتبهبندی شما در موتورهای جستجو اثر بگذارند، زیرا گوگل از سال ۲۰۲۱ از معیارهای اصلی وب (Core Web Vitals) بهعنوان عاملی در الگوریتم رتبهبندی خود استفاده میکند.
با تحلیل دقیق نقاط قوت و ضعف سایت خود، میتوانید روی بهبود عملکردی تمرکز کنید که هم برای سایت و هم برای بازدیدکنندگان آن، تفاوت محسوسی ایجاد کند.
جرمی پولاک، معاون محصول در WP Engine گفت: «بخش اطلاعات عملکرد، گزارشی از معیارهای رابط کاربری را در اختیار مشتریان ما قرار میدهد که بهراحتی قابل دسترسی است و میتوانند بلافاصله از آن استفاده کنند.»
در راهحلهای دیگر، دستیابی به دیدگاهی روشن از عملکرد بخش فرانتاند اغلب به معنای دریافت گزارش از سرویسهای مختلف و پراکنده است. ارائه این معیارهای کلیدی در یک مکان واحد، به مشتریان ما این امکان را میدهد تا روی حوزههای مناسب برای بهبود تمرکز کنند و به آسانی نظارت بر تنظیمات دقیق و نگهداری منظم را انجام دهند.
چرا ردیابی معیارهای فرانتاند مهم است؟
این معیارها به طور مستقیم یا غیرمستقیم بر … تاثیر میگذارند. شاخصهای اصلی عملکرد وب که مجموعه معیارهای خاصی هستند که گوگل در تجربه کلی کاربر یک صفحه وب برایشان اهمیت قائل است.
شاخصهای اصلی وب حیاتی هستند زیرا نه تنها بر تجربه کاربری تأثیر میگذارند، بلکه در سئو نیز نقش دارند. گوگل از سال ۲۰۲۱ این سه معیار را در الگوریتم رتبهبندی خود گنجانده است و اهمیت آنها را در عملکرد وب و دیده شدن در نتایج جستجو نشان میدهد.
صفحه اطلاعات عملکرد ما با ارائه مرکزی برای پایش این معیارهای حیاتی رابط کاربری، به شما امکان تمرکز بر بهبود بخشهایی را میدهد که به طور قابل توجهی تجربه کاربری سایت و رتبهبندی موتور جستجو را ارتقا میبخشند.
این رویکرد پیشگیرانه در پایش و بهینهسازی عملکرد بخش فرانتاند وبسایت، تضمین میکند که وبسایت شما انتظارات کاربران امروزی وب را برآورده و از آن فراتر رود و زمینه را برای تعامل بهتر، نرخ تبدیل بالاتر و رشد گستردهتر کسبوکار فراهم میکند.
در این داشبورد چه معیارهایی گنجانده شده است؟
صفحه جدید اطلاعات عملکرد، نمای کلی مهمترین معیارهای فرانتاند را در قالب داشبورد ارائه میدهد و به شما کمک میکند تا اجزای عملکرد فرانتاند را بهتر درک کنید.
اینها شامل:
بزرگترین محتوای رنگشده یکی از سه معیار اصلی عملکرد وب گوگل LCP مدت زمانی را میسنجد که بزرگترین عنصر محتوایی صفحه برای کاربر قابل مشاهده میشود و نشان میدهد که یک صفحه چقدر سریع میتواند محتوای مفید ارائه دهد. LCP آهسته میتواند کاربران را ناامید کند و سایت را کند نشان دهد، و احتمالا آنها را قبل از تعامل با محتوای شما فراری میدهد.
جابجایی تجمعی طرحبندی CLS (یکی دیگر از معیارهای اصلی وب حیاتی) پایداری یک صفحه در هنگام بارگذاری را میسنجد. امتیازات بالای CLS نشاندهندهی بیثباتی بصری است؛ بهطوریکه عناصر صفحه در حین بارگذاری بهطور غیرمنتظره جابهجا میشوند و این میتواند منجر به کلیکهای تصادفی و تجربهی کاربری گیجکننده شود. تضمین حداقل جابهجایی طرحبندی برای حفظ اعتماد و آسودگی کاربر بسیار مهم است.
شاخص سرعت لایتهاوس گوگل شاخص سرعت، دید جامعی از عملکرد بارگذاری را در طی مجموعهای از عکسهای لحظهای ارائه میدهد و تجربهی نمایش سریع محتوای صفحه را ثبت میکند.
زمان مسدودسازی کلیوزمان تعامل معیارهای مهم دیگری هستند که با کمّی کردن زمان لازم برای تعامل کامل با صفحه، سرعت پاسخگویی آن را برجسته میکنند.
زمان تا اولین بایت TTFB مدت زمانی را میسنجد که از درخواست HTTP کاربر یا کلاینت تا دریافت اولین بایت صفحه توسط مرورگر طول میکشد و نشاندهنده سرعت پاسخگویی سرور وب شماست.
چگونه میتوانم از معیارهای فرانتاند برای بهبود وبسایت خود استفاده کنم؟
میتوان از معیارهای فرانتاند به شیوههای مختلف برای بهبود مؤثر وبسایت، به ویژه در زمینه سرعت، سهولت استفاده، دسترسی و حتی امنیت، استفاده کرد.
همانطور که گفته شد، شاخصهای اصلی وب در اینجا نقش کلیدی دارند. آنها علاوه بر اینکه از عوامل مهم گوگل برای ارزیابی تجربه کلی کاربر در یک صفحه وب هستند، معیارهای مفیدی نیز برای بهبود سایت شما ارائه میدهند.
با پایش این شاخصها، میتوانید فرصتهای بهبود را شناسایی کنید، مانند بهینه سازی اندازه تصاویر بهبود LCP یا بررسی مجدد فونتهای وب تا مطمئن شویم که بر CLS تأثیری ندارند.
علاوه بر این، ردیابی معیارهای رابط کاربری، با شناسایی مشکلاتی که کاربران ممکن است با آن روبرو شوند، مانند مسیرهای ناوبری پیچیده یا محتوای غیرقابل دسترسی برای کاربران دارای معلولیت، به بهبود قابلیت استفاده کمک میکند.
صفحه اطلاعات عملکرد در WP Engine با ارائه گزارشهای آماری دقیق به شما در شناسایی این فرصتها کمک میکند و علاوه بر آن، بخشی با عنوان «فرصتهای بهبود عملکرد» دارد که مستقیماً مهمترین زمینههای بهینهسازی را نشان میدهد.
این بخش که بهطور اختصاصی برای سایت شما تنظیم شده است، پیشنهادهای عملی مشخصی همراه با تخمین پیشرفت مورد انتظار پس از اجرای هر بهینهسازی ارائه میدهد.
بخش «فرصتهای بهبود عملکرد» در صفحه جدید «بینشهای عملکرد» در پورتال کاربری WP Engine، پیشنهادهای عملی برای بهبود سایت شما ارائه میدهد.
ابزارهایی مانند نقشههای حرارتی و ضبط جلسات میتواند با ارائه بینش کیفی از رفتار کاربر، گزارشهای آماری سمت کاربر را تکمیل کند.
اگرچه امنیت اغلب بهطور جداگانه بررسی میشود، اما میتوان آن را از طریق برخی معیارهای سمت کاربر نیز سنجید. برای مثال، نظارت و به حداقل رساندن استفاده از کتابخانههای قدیمی یا درخواستهای بیش از حد از منابع شخص ثالث میتواند آسیبپذیریهای امنیتی بالقوه را کاهش دهد.
به طور کلی، استفاده از معیارهای فرانتاند به شما امکان میدهد تا بهبودهای مبتنی بر داده در وبسایت خود ایجاد کنید. این پیشرفتها نه تنها سرعت وبسایت شما را افزایش میدهند، بلکه تجربه کاربری را نیز به طور قابل توجهی ارتقا میدهند و مستقیماً به افزایش تعامل و تبدیل کاربران کمک میکنند.
شاخصهای فرانتاند خود را با یک راهحل جامع ارتقا دهید
اگر امتیازهای پایین مربوط به بخش فرانتاند را در پنل کاربری WP Engine یا جاهای دیگر میبینید، … بهینهسازیهای متعدد میتوانید برای بهبود آنها کاری انجام دهید.
اما اگر روش جزئی برای شما مناسب نیست، استفاده از ابزاری یکپارچه مانند WP Engine افزایش سرعت صفحه به شما امکان میدهد در عرض چند دقیقه، بدون نیاز به تخصص فنی، کد خود را بهینه کنید، زمان بارگیری صفحه را به طور چشمگیری بهبود ببخشید و سئو خود را تقویت کنید.
مقدار عنصر با شناسه ak_js_1 را به زمان فعلی (بر حسب میلیثانیه از آغاز زمان یونیکس) تنظیم کن.