اهمیت سرعت سایت
در طراحی سایت وردپرس، یکی از مهمترین فاکتورها، سرعت بارگذاری سایت است. سایتهایی که بارگذاری کندی دارند، نه تنها تجربه کاربری ضعیفی ارائه میدهند، بلکه ممکن است به دلیل افزایش نرخ پرش (bounce rate) در نتایج جستجو نیز رتبه پایینتری داشته باشند. برای بهبود سرعت سایت وردپرس، استفاده از افزونههای کش، فشردهسازی تصاویر و بهینهسازی کدهای سایت بسیار موثر است.
خدمات سئو وردپرس نقش بزرگی در افزایش سرعت سایت و بهینهسازی آن برای موتورهای جستجو دارند. گوگل و سایر موتورهای جستجو سرعت بارگذاری سایت را به عنوان یکی از عوامل رتبهبندی در نظر میگیرند. با استفاده از تکنیکهای سئو مانند بهینهسازی تصاویر، استفاده از کش مرورگر، و فشردهسازی فایلها، میتوانید سرعت سایت خود را افزایش دهید و در نتایج جستجو رتبه بهتری کسب کنید.
با گسترش روزافزون اینترنت در سراسر جهان، سرعت سایت شما از اهمیت بیشتری برخوردار است. بر اساس آمارهای اخیر، چهل درصد کاربران، وبسایتی را که بیش از سه ثانیه طول میکشد تا بارگذاری شود، رها میکنند. هر چه زمان بارگذاری یک صفحه وب بیشتر باشد، احتمال ترک آن توسط کاربران بیشتر است. سرعت بارگذاری وبسایت، عامل اصلی موفقیت کسبوکار شماست. وبسایتهای کند، بازدید صفحه، نرخ تبدیل پایینتر و نرخ پرش بالاتری دارند و جذب کاربران جدید کمتری خواهند داشت. اما بهبود سرعت سایت به اندازه تصور شما دشوار نیست و ارزش صرف زمان و تلاش برای آن را دارد، زیرا تفاوت بزرگی در تمام جنبههای وبسایت شما ایجاد خواهد کرد.
سرعت سایت شما نه تنها بر تجربه کاربری، بلکه بر ترافیک و رتبهبندی گوگل نیز تاثیر میگذارد؛ بنابراین، اطمینان از عملکرد صحیح همه چیز ضروری است. جای تعجب نیست که 79 درصد از خریداران اینترنتی میگویند اگر با سرعت بارگذاری وبسایتی مشکلی داشته باشند، دیگر به آن وبسایت برنمیگردند. آنها فقط از بهروز و فوقالعاده سریع بودن وبسایتها قدردانی میکنند.
(متن داخل پرانتز وجود ندارد)
سرعت سایت/صفحه چیست؟
ابتدا باید سرعت صفحه را تعریف کنیم تا به بخشهای جذابتر برسیم. سرعت صفحه، معیاری از سرعت بارگذاری محتوای صفحه است که اغلب به عنوان زمان بارگذاری صفحه شناخته میشود. از این طریق میتوانیم سرعت سایت را که سرعت صفحه برای تعداد نمونهای از صفحات سایت است، محاسبه کنیم. روشهای زیادی برای آزمایش سرعت سایت وجود دارد که در ادامهی این وبلاگ به آنها اشاره خواهیم کرد. اما ابتدا باید به تأثیر و اهمیت سرعت سایت بر وبسایت شما و چگونگی موفقیت یا شکست شما به واسطهی آن بپردازیم. مطالعهای که توسط آکامی انجام شده نشان میدهد که ۴۷ درصد از افراد انتظار دارند یک صفحه وب در دو ثانیه یا کمتر بارگذاری شود. بنابراین، داشتن سرعت وب سریع و قابل اعتماد ضروری است.
تاثیر سرعت سایت بر سئو
سرعت سایت نه تنها بر میزان مخاطبان و نرخ ترک وبسایت (نرخ پرش) تاثیر میگذارد، بلکه بر رتبهبندی سئو شما در موتورهای جستجو مانند گوگل نیز اثر میگذارد. بهطور خلاصه، همه چیز از سرعت سایت شما شروع میشود. گوگل استراتژیای را اجرا میکند که وبسایتهای سریعتر را در رتبهبندی موتورهای جستجو بالاتر قرار میدهد.
وبسایتهای کند، به دلیل ناکارآمدیشان کند هستند. این یعنی گوگل باید پهنای باند بیشتری مصرف کند و در نهایت هزینه بیشتری بپردازد. هر ثانیهای که ذخیره میشود، به سرعت جمع میشود. بنابراین، گوگل وبسایتهای سریعتر را تبلیغ میکند و در این فرآیند، هزینههای خود را به طور قابل توجهی کاهش میدهد. این یعنی اگر سرعت سایت شما سریع یا از سایتهای دیگر سریعتر باشد، گوگل به شما پاداش میدهد.
اگر تأثیر سئو به تنهایی شما را برای بهبود سرعت سایتتان قانع نمیکند، شاید افزایش تجربه کاربری و نرخ تبدیل بهتر، شما را متقاعد کند! آمارها خود گویای اهمیت سرعت سایت و تأثیر مثبت آن بر کسبوکار شما هستند.
(هیچ متنی در پرانتز وجود ندارد)
هیچ متنی داخل پرانتز وجود ندارد.
آزمون سرعت سایت شما
اگر میخواهید سرعت سایت خود را افزایش دهید یا آن را آزمایش کنید، ابزارهای قابل اعتماد و مطمئنی داریم که میتوانند به شما کمک کنند. دانستن اینکه سرعت سایت شما پایین است، اولین گام در مسیر داشتن وبسایتی بهتر و موفقتر است.
ابتدا باید ابزاری را که توصیه نمیکنیم، نام ببریم. Google PageSpeed ابزار مناسبی نیست. میدانیم بسیاری از کسبوکارها از آن استفاده میکنند، اما ابزارهای دیگری وجود دارند که میتوانند سرعت سایت را دقیقتر ارزیابی کنند و در نتیجه نتایج بهتری ارائه دهند. Google PageSpeed سرعت را براساس آنچه گوگل بهترین روش میداند، بررسی میکند نه اینکه ارزیابی کلی از سایت داشته باشد. این میتواند مضر باشد، چون ممکن است امتیاز بالایی بگیرید اما ابزار گوگل سرعت سایت را بهدرستی تشخیص ندهد. به همین ترتیب، ممکن است امتیاز پایینی بگیرید در حالی که سرعت سایت شما بهتر از آن چیزی است که ابزار نشان میدهد.
در عوض، پیشنهاد میکنیم از پینگدام یا لایتهاوس استفاده کنید. هر دو ابزار کارآمد هستند و تست سرعت سایت شما را با موفقیت انجام میدهند. تست سرعت، عنصری ضروری و وظیفهای برای همه صاحبان وبسایت است. به همین دلیل باید از بهترین ابزار برای اندازهگیری آن استفاده کنید.
هیچ متنی در پرانتز وجود ندارد.
هیچ متنی در پرانتز وجود ندارد.
ابزارهای آزمایش
- پینگدوم ابزاری رایگان است (که مزیت بسیار بزرگی محسوب میشود). پس از اتمام تست سایت، تجزیه و تحلیلی از بینشهای عملکردی شامل عناصر خوب و بد ارائه میدهد. به هر بینش نمرهای میدهد که بر اساس اینکه سرعت وبسایت شما را کاهش میدهد یا نه، با رنگ کدگذاری شده است. بنابراین، میتوانید تمام عناصر مثبت خود را حفظ کرده و سایر عناصر (و آنهایی که نمرهی پایینتری دارند) را بهبود ببخشید.
- چراغ دریایی ابزاری محبوب، خودکار و متنباز دیگر است. یکی از قدرتمندترین ابزارهای تست سرعت وب است که به شما توصیه میکنیم از آن استفاده کنید. مشابه پینگدوم، تجزیه و تحلیل عملکرد را با رتبهبندی براساس عملکرد سایت ارائه میدهد. برخلاف پینگدوم، لایتهاوس برای هر المان، رتبهای از ۱۰۰ به شما میدهد. همچنین میتوانید در آنجا رتبهبندیهای مربوط به دسترسی و سئو را نیز بررسی کنید.
چگونه سرعت خود را افزایش دهیم
پس از انجام تستها با ابزاری قابل اعتماد، ممکن است بخواهید سرعت وبسایت خود را افزایش دهید. این کار قطعا نرخ پرش و حتی نرخ تبدیل شما را بهبود میبخشد. در ادامه سه روش سریع برای افزایش آنی سرعت سایت آورده شده است.
- کدهای تکراری را حذف کنید؛ این کدها غیرضروری هستند و با افزایش حجم کدهای قابل بارگذاری، سرعت وبسایت شما را کاهش میدهند. اگر کدهای تکراری و بلااستفادهای دارید که فضای ارزشمندی از وبسایت شما را اشغال کردهاند، آنها را حذف کنید. ظرف چند ساعت، تفاوت سرعت را مشاهده خواهید کرد.
- از قالبهای از پیش آماده پرهیز کنید؛ اکثر آنها به دلیل کدهای اضافی غیرضروری، سرعت کمتری دارند. به همین دلیل، در بیشتر موارد به مشتریان خود توصیه میکنیم که از وبسایتی کاملاً سفارشی استفاده کنند. سرعت سایت مهم است و متاسفانه قالبها اغلب آن را کاهش میدهند. اگر قالب از پیش آمادهای خریداری میکنید مراقب باشید، اما اگر مطمئن نیستید، بهتر است کلا از آنها اجتناب کنید.