سئو با جواد یاسمی | بهترین مشاور سئو سایت

سئو پزشکی (بهینه سازی وبسایت پزشکی)

سئو سایت‌ پزشکی (بهینه کردن سایت های پزشکان و دکترها) برای افزایش مراجعه کننده بسیار مهم است، زیرا بسیاری از بیماران و افرادی که به دنبال راهنمایی پزشکی هستند، به اینترنت رجوع می‌کنند و به دنبال پیدا کردن جوابی برای مشکل خود یا نحوه درمان بیماری خود می گردند. از همین رو طراحی سایت پزشکی تخصصی و به طبع سئو کردن اصولی آن سبب می شود تا برندینگ بهتری برای پزشک یا کلینیک بوجود بیاد و این خود موجب افزایش مراجعه کننده به درمانگاه یا پزشک متخصص است.
آنچه در این مقاله می خوانید:

بنابراین یادگیری سئو سایت پزشکی از اهمیت فوق العاده زیادی برخوردار است. در ادامه این مقاله از وبسایت یاسئومی شرکت ارائه دهنده خدمات سئو به صورت تخصصی، به آموزش مراحل سئو وبسایت پزشکی (کلینیک) میپردازیم.

به راهنمای کامل سئو سایت پزشکی خوش آمدید. مطالعه این مقاله و خواندن چند باره مهم ترین نکات آن نهایتا 2 ساعت از شما وقت بگیرد ولی مطمعن باشید بعد از این 2 ساعت تجربه بهتری در زمینه سئو سایت های پزشکی خواهید داشت. در این مقاله تلاش شده است تا تجربه های واقعی و کارهایی که واقعا بر روی سایت های پزشکی انجام داده ایم را توضیح دهیم و این مقاله صرفا ترجمه ای از مقالات خارجی نیست.

اگر نیاز به خدمات سئو سایت پزشکی دارید می توانید از طریق صفحه ثبت سفارش، درخواست سئو پزشکی خود را ثبت کنید و یا با شماره 09376996070 تماس بگیرید.

سئو سایت پزشکی به چه معناست؟

سئو پزشکی یا دقیق تر سئو سایت های پزشکی یعنی برای موتورهای جست و جو مثل گوگل، بینگ، یاهو و … بهینه سازی هایی انجام شود تا در رتبه های بالا در کلمات هدف سایت ما را نشان دهند. سئو پزشکی هم یعنی پیاده سازی استراتژی ها و فرایند های سئو در حوزه سلامت و پزشکی. در فرآیند سئو کلینیک و پزشکی به صورت تخصصی ما سعی می کنیم تا کلمات حوزه پزشکی را در چند دسته مهم بهینه کنیم:

  1. در وهله اول از سئو سایت سعی می کنیم بر روی برندینگ و نام پزشک (دکتر) یا کلینیک درمانی کار کنیم تا اگر کاربری در اینترنت نام پزشک یا کلینیک مورد نظر را سرچ کرد، جزو رتبه های اول بیایید.
  2. در گام دوم سعی میکنیم بر روی کلمات تخصصی حوزه پزشک یا درمانگاه کار کنیم یعنی مثلا دکتر درمان بیماری های مقعدی، دکتر دندانپزشکی در شیراز، بهترین مرکز کاشت مو در تهران و …
  3. پس از سئو وارد بالا به سمت یکی از مهمترین کلماتی که کاربران به دنبال آن هستند می رویم، یعنی قیمت خدمات پزشکی مثلا قیمت لیزر مو زائد یا هزینه عمل لیزر بواسیر و …، علت اهمیت اینگونه کلمات این است که کاربری که اینگونه کلمات را سرچ می کنند به دنبال درمان هستند و نرخ تبدیل آن ها به مشتری بسیار بالاست.
  4. در گام آخر به سمت بازاریابی محتوایی و بالا آوردن مقالاتی است که ممکن است سوالات کاربران باشد، مانند آیا ریزه خواری موجب چاقی می شود یا علت زخم نوک سینه در هنگام شیردهی و…

عوامل مهم بر سئو سایت پزشکی

قطعا سئو اکثر وبسایت به صورت 80 درصد مشابه همدیگر است و فقط در جزئیات و مراحل تدوین استراتژی اندکی با هم فرق دارند اما به طور کلی 4 اقدام اساسی و مهم برای سئو سایت پزشکی باید انجام دهیم:

  • در مرحله اول باید تمامی مشکلات طراحی سایت و تکنیکال و فنی سایت را رفع کنیم و برای بهبود سرعت سایت تلاش کنیم.
  • تولید محتوا یونیک و کاربردی در این حوزه بسیار کاربردی است بخصوص تولید محتوای متنی و ویدیویی، پس بهتر است لندینگ ها و صفحات اصلی سایت را سئو کنیم و محتوای درست برای آن بنویسیم و سپس به سمت مقالات برویم.
  • پس از تولید محتوا یونیک و منحصر بفرد که برای کاربر مفید باشد، بهتر است برای تمامی صفحات از اسکیما Schema، استفاده کنیم تا در صفحه گوگل بیشترین توجه را به خود اختصاص دهیم.
  • پس از انجام کلیه مراحل سئو داخلی و تکنیکال سایت به سمت سئو خارجی و ساخت انواع بکلینیک، سوشیال سیگنال و دیگر اقدامات موثر بر اعتبار سایت نزد گوگل برویم.
مشاهده این مطلب  نیازمندی های شرکت یاسئومی قبل از قرارداد

توجه داشته باشیم که ممکن است برخی از حوزه های پزشکی دارای رقابت بیشتری باشند که مستلزم سرعت بخشیدن به کار و فعالیت می باشد. داشتن یک زمان از دکتر یا متخصص برای گرفتن اطلاعات خاص که الان روی گوگل ایندکس نیست می تواند به سرعت رشد سایت شما کمک کند. پس برای محتوای باکیفیت حتما این نکته را در نظر داشته باشید.

دقت کنید که استراتژی سئو همیشه می تواند برگ برنده باشد حتی با محتوای کمتر و کمتر هزینه کردن در قسمت های مختلف سایت، پس اگر می خواهید در رقابت سئو برنده باشد حتما نقشه راه دقیقی تهیه کنید و بدانید هزینه کردن برای طراحی و تدوین استراتژی سئو به معنای بیمه کردن کل هزینه های سایت و سئو است.

در سئو یک وبسایت پزشکی چه اهدافی داشته باشیم؟

قطعا تا الان با اهداف بهینه کردن وبسایت های پزشکی آشنا شده اید در ادامه به صورت خلاصه به معرفی آن ها میپردازیم:

  1. برندسازی
  2. بازدید بیشتر از وب سایت
  3. افزایش ترافیک سایت
  4. ایجاد رتبه مناسب در جستجوی موتورهای جستجوگر
  5. کمک به دیجیتال مارکتینگ در حوزه پزشکی
  6. .جذب بیماران
  7. افزایش درآمد

مراحل سئو وبسایت پزشکی

در ادامه این مقاله به آموزش مراحل سئو کردن سایت خدمات پزشکی (راهکارهای بهینه‌سازی سئو برای سایت های پزشکی) که یکی از اصلی ترین مبانی بهینه سازی اینگونه وبسایت هاست میپردازیم.

  1. تعیین هدف سئو وبسایت پزشکی
  2. تحقیق کلمات کلیدی حوزه پزشکی
  3. بررسی رقبا و ساخت مقاله در خصوص آنها
  4. ساخت صفحات مهم سایت
  5. سئو داخلی و لینکسازی صفحات با هم
  6. ساخت بهترین لینک های خارجی در سئو خارجی و متعلقات
  7. درج سایت در Google Maps
مشاهده این مطلب  الگوریتم پاندا

1- تعیین هدف

در گام صفر و ابتدایی از سایت پزشکی، مشخص کردن هدف برای سئو است. در واقع یعنی شما باید مشخص کنید که پرا میخواهید در نتایج جستجو در موتور های جستجوگر دیده شوید؟ این همان دلیل یا استراتژی سئو سایت است که شما باید مشخص کنید میخواهید در زمینه برندسازی پزشک یا کلینیک خود رتبه بگیرید یا میخواهید به سراغ رتبه گیری خدمات پزشک بروید یا هردو باهم و سپس نسبت به چینش بهترین استراتژی کار را پیش ببرید.

به طور کلی پس از مشخص کردن هدفتان از سئو سایت پزشکی، میتوانید در خصوص نوع محتوا قابل انتشار اظهار نظر کنید.

2- تحقیق کلمات کلیدی مناسب تخصص پزشک

شاید یکی از اصلی ترین مراحل در سئو هر وبسایتی پیدا کردن مناسب ترین کلمات برای رتبه گیری یا نوشتن مقاله است. وبسایت های پزشکی به دلیل مرتبط بودن با جان و مال مردم جزویی از وبسایت های YMYL است و این بدان معناست که کاربر و همچنین گوگل بر روی کلمات و مقالات اینگونه سایت ها بسیار حساس است و تنها راه پیروزی در مقابل اینگونه سختی ها داشتن بهترین تحقیق کلمه و کلمات است تا بتوانیم در کمترین زمان با بیشترین سرچ، بهترین رتبه را برای سایت خود بگیریم.

مسیر تولید محتوا را اینگونه در ذهن خود داشته باشید که یک نفر در مقدمه یک مشکل پزشکی چه کلمه ای را سرچ می کند (مثلا نشانه بیماری و …) و بعد از این سرچ چه کلمه ای را سرچ می کند و این مدل سرچ کردن تا  کجا ادامه می یابد تا تصمیم بگیرید به صورت تلفنی از یک دکتر متخصص مشاوره بگیرد و یا اینکه یک نوبت رزرو کند. 0 تا 100 چیدمان این مسیر و رتبه یک بودن در همه این موارد می تواند به شدت به تلفن های کلینیک و مطب فشار بیاورد (به خاطر تعداد بالای زنگ خور روزانه).

3- بررسی سایر پزشکان همکاری و ساخت مقاله در خصوص آنها

قطعا یکی از گام هایی که در سئو و بهینه سازی وبسایت پزشکی اهمیت بالایی دارد، شناخت رقبا و تولید محتوا برای آن هاست. شاید این سوال برایتان پیش بیاید که چرا باید برای رقبا خود در سایتتان تولید محتوا کنید؟ در جواب باید گفت حوزه پزشکی به دلیل داشتن کلمات پر سرچی مانند “بهترین پزشک قلب تهران” یا “پزشکان متخصص عروق اصفهان” و دیگر کلمات مشابه نیازمند معرفی چندین پزشک یا کلینیک درمانی در یک مقاله است. قطعا نوشتن مقالاتی که هم خودتان هم رقبا را معرفی کند، بازخورد بسیار زیادی برای کسب و کارتان خواهد داشت.

مشاهده این مطلب  آموزش افزایش بازدید سایت وردپرس

4- ساخت صفحات مهم سایت

داشتن صفحات اصلی پر بازده و کاربردی برای کاربرد از همه چیز در بهینه سازی سایت پزشکی مهمتر است و دلیل آن هم این است که کاربر با رجوع به این صفحات می تواند با شما تماس گرفته و یا با رزرو نوبت به صورت حضوری به مطب یا درمانگاه شما مراجعه کند و این خود نیز عاملی بر نرخ تبدیل کاربران به مراجعه کننده است. پس ساخت صفحه اصلی و لندینگ های مهم که با محتوایی یونیک و کاربر پسند پر شده است بسیار مهم و ضروری است.

داشتن صفحه نمونه کار موفق + آپدیت کردن آن

اگر یک پزشک هستید و برای مثال عمل زیبایی بینی انجام می دهید باید بدانید که نمونه کارهای قبل و بعد از عمل بینی بیشتری بازدید را توسط کسانی که شما را پیدا می کنند، دارد. پس داشتن یک صفحه قوی با لیست کردن بهترین نمونه کارها می تواند به افزایش نرخ بازدید کننده به مشتری کمک زیادی بکند.

5- سئو داخلی و لینکسازی صفحات با هم

پس از نهایی کردن صفحات اصلی، نوبت به اعتبار دهی داخلی آن و ارتباط بین مقالات و صفحات با یک دیگر است. این اعتبار دهی و ارتباط بین هر شاخه جز چینش استراتژی سئو داخلی خوب میسر نیست به همین منظور باید برای مقالات خود ساختار درست لینکسازی داخلی بچینیم تا کاربران به مقالات در دسترس و مرتبط با مقاله فعلی و همچنین خدمات مرتبط با مقاله دسترسی داشته باشند.

6- ساخت بهترین لینک های خارجی در سئو خارجی و متعلقات

پس از نهایی کردن سئو داخلی و تکنیکال، نوبت به ساخت اعتبار مفید و قوی برای سایت با لینکسازی خارجی است. چارچوب لینکسازی خارجی متشکل است از ساخت بک لینک در سایت های مرتبط با رپورتاژ آگهی و …، ساخت سوشیال سیگنال و اعتبار گیری از آن ها، ساخت پروفابل و برندینگ سایت و همچنین ایجاد کمپین های گوگل ادز یا تبلیغاتی در سایر وبسایت ها.

اگر نیاز به کمپین های تخصصی پزشکی در حوزه خدمات درمانی خودتان داشتین حتما از مشاوره متخصصان سئو خارجی یاسئومی که دارای تجربه انتشار 800 رپورتاژ هر ساله هستند نیز استفاده کنید. با شماره های شرکت تماس بگیرید و یا اینکه فرم ثبت درخواست را تکمیل کنید.

مشاهده این مطلب  تعداد کلمات مناسب مقاله برای سئو چقدر است؟

برای دریافت خدمات مشاوره سئو می توانید با شماره های شرکت تماس بگیرد و یا اینکه از طریق صفحه مشاوره فرم درخواست را تکمیل نمایید. بهترین روش‌های لینک‌سازی برای سئوی سایت پزشکی را در یک جلسه مشاوره سئو می توانیم به شما یا تیم سئو کلینیک آموزش دهیم.

7- درج سایت در Google Maps (سئو محلی مطب)

می توانید یک اکانت رایگان در گوگل درست کنید و آدرس مکان خود را در Google Maps درج کنید. نام سایت و سایر اطلاعات خواسته شده را نیز درج کرده تا از طریق گوگل مپ نیز کاربران بتوانند شما را بیابند. توجه داشته باشید که این مسئله تاثیر بسیار زیادی در سئو محلی دارد. اگر در ثبت اسم و گرفتن ریو های بیشتر نیاز به کمک داشتین می تونین فرم ثبت درخواست خدمات یاسئومی را پر کنید تا مشاوران ما با شما تماس بگیرند.

لیست کاملی از وبسایت های پزشکی و حوزه سلامت

توجه داشته باشید که منظور ما از سایت های پزشکی تنها شامل جراحان زیبایی نمی شود. وبسایت هایی که در نظر ما می باشد مجموعه ای کامل از سایت های پزشکی و حوزه سلامت می باشد که به شرح ذیل هستند:

  • دندان پزشکی
  • مراکز زیبایی و مراقبت از پوست
  • مراکز کاشت مو
  • مراکز لیزر
  • مراکز طب سنتی
  • جراحی بینی و فک
  • مراکز ماساژ
  • و…

چگونه اسم پزشک به رتبه اول گوگل برسانیم؟

دامنه سایت های پزشکان معمولا به اسم خودشان است و رسیدن به رتبه اول در اسم خودشان ممکن است خیلی چالشی نباشد ولی اگر اسم پزشک در سایت های دیگر باشد و یا اینکه پزشکان دیگری با اسم مشابه باشند کار را برای رتبه یک شدن کمی سخت کند.

در نظر داشته باشید برای سئو سایت پزشکی فقط به اسم دقیق دکتر اکتفا نکنید و بر روی کلمات دیگری که در ادامه ذکر می شود نیز کار کنید و رتبه یک را از آن خود کنید.

  1. نظرات در مورد دکتر …
  2. آدرس مطب دکتر …
  3. بهترین دکتر … در …
  4. نمونه کارهای دکتر ….
  5. اسم دکتر + شهر
  6. اسم دکتر + تخصص
  7. بیوگرافی دکتر …
  8. شیفت دکتر … در بیمارستان …

سایت متخصص یا مرکز درمانی را سئو کنیم؟

اگر بین انتخاب نام دامنه برای اسم متخصص یا پزشک با اسم مرکز یا کلینیک مانده اید، باید کمی به آینده فکر کنید و آینده نگری کنید. میخواهید در آینده درمان های دیگری را اضافه کنید؟ میخواهید مشتری های بیشتری در حوزه های نزدیک به تخصص پزشک بگیرید؟ برندینگ آقای دکتر مهم تر است یا اسم کلینیک؟ صاحب امتیاز به اسم علاقه بیشتری دارد یا به اسم مرکزش؟

مشاهده این مطلب  سئو کلاه خاکستری چیست و چرا این سئو کاران محبوبیت بیشتری دارند؟

سوالات زیادی باید از خودتان بپرسید و در مورد آنها فکر کنید تا بهترین گزینه را انتخاب کنید. اگر عینک سئو را بزنیم و صرفا برای گوگل بخواهیم به این سوال جواب دهیم پاسخ این هست که خیلی فرقی نمی کند. دقت کنید الگوریتم EMD الان خیلی روی سئو سایت شما موثر نیست پس یک اسم برند انتخاب کنید و استراتژی دامنه مشابه کلمه کلیدی اصلی را فراموش کنید.

نمونه کارهای سئو سایت های پزشکی

شرکت یاسئومی با داشتن نمونه کارهای زیادی در زمینه سئو سایت های پزشکی و کلینک ها تجربه کافی را افزایش مراجعه کننده را دارا است. در صورت تمایل برای دیدن جزئیات نمونه کارها می تواند با شماره 09376996070 تماس بگیرید و یا از صفحه نمونه کارها تمامی نمونه کارهای شرکت را بررسی کنید.

چگونه می‌توانید سئوی سایت پزشکی ما را بهبود دهید؟

اگر فکر میکنید وقت آن رسیده است تا از یک شرکت متخصص سئو کمک بگیرید و سئو سایت خود را برون سپاری کنید کافی است با ما تماس بگیرید. بعد از آنالیز اولیه سایت شما تمامی راه های خاص سایت شما برای بهبود رتبه و افزایش کلیک را در یک جلسه آنلاین یا حضوری مرور خواهیم کرد و با تایید شما به سراغ اجرایی کردن آنها میرویم.

 

پرسش های پرتکرار در زمینه بهینه سازی وبسایت کلینیک و پزشک

تأثیر سئو بر روی رتبه سایت های پزشکی در گوگل چگونه است؟

سئو کردن هر سایت در گوگل ارزشمند هست و اگر سایت پزشکی دارید با بهینه سازی مقالات و صفحات خدمات درمانی خود می توانید بیشتر دیده شوید و مراجعه کنندگان بیشتری داشته باشید.

سئو سایت های پزشک ها چیست و چگونه انجام می شود؟

سئوی سایت پزشکی فرآیند افزایش رتبه‌ سایت های پزشکی در موتورهای جستجو بوده تا پزشکان و متخصصان و همچنین و کلینیک ها بتوانند به بهترین نحو به بیماران خود خدمت رسانی کنند و به بهبود برند خود بپردازند.

چرا باید روی سئو سایت پزشکی کار کنیم؟

با پیشرفت تکنولوژی و روی کار آمدن تلفن های همراه هوشمند، دیگر کمتر کسی پیدا می شود که جهت رفع سوال پزشکی خود یا درمان بیماری خود به سراغ سرچ آن مشکل برود. طبق آمار روزانه بالغ بر 55 درصد افراد به سراغ وبسایت ها برتر حوزه می روند و اگر شما با بهبود سئو سایت بتوانید جزو 3 سایت برتر حوزه باشید می توانید بهترین سود و درآمد را داشته باشید.

مشاهده این مطلب  تاثیر رضایت کاربر در سئو می‌توانید انقلابی در وب سایت شما به پا کند

نکات تکمیلی در سئو پزشکی وجود دارد؟

بله. اگر پزشک دارای گوگل اسکولار هست یا دارای جوایز و دستاوردهای پزشکی خاصی است حتما برای آنها در سایت صفحات اختصاصی طراحی کنید و این صفحات را نیز سئو کنید.

پشتیبانی سئو وبسایت پزشک هم جزو خدمات یاسئومی است؟

بله. اگر در حال حاضر یک سایت پزشکی دارید و سال ها روی آن کار سئو سایت انجام داده اید و الان میخواهید به یک شرکت باتجربه سایت و سئو خود را برون سپاری کنید، می توانید از خدمات پشتیبانی سئو ما استفاده کنید. در صفحه پشتیبانی به صورت کامل خدمات توضیح داده شده است و پیشنهاد میکنیم حتما محتوای این صفحه را مطالعه کنید.

تجربه سئو پزشکی و کلینیک ها برای رسیدن زودتر به مراحعه کننده از گوگل موثر است؟

بله. قطعا تجربه سئو به شدت مفید و موثر است و البته اگر در زمینه پزشکی و مرتبط باشد بیشترین کمک را خواهد کرد. برای زودتر رسیدن به مراجعه کننده باید روی یک یا چند کلمه کلیدی هدف منابع کافی هزینه کنید و با یک استراتژی درست به رتبه های اول در آن کلمات برسید و این گونه شما در زمان کم مراجعه کننده خواهید داشت.

بهبود سئو سایت پزشکی فقط با استفاده از محتوای با کیفیت ممکن است؟

خیر. اگر بدون استراتژی محتوایی و بهینه سازی به سراغ تولید محتوا بروید و مقالات زیادی را تولید کنید، بعد از 6 ماه اهمیت سئو را بیش تر متوجه خواهید شد. اگر لازم هست تا از اول چرخ را اختراع کنید می توانید خودتان دست به کار شوید و برای سایت پزشکی خود تولید محتوا کنید. اگر فکر میکنید نمیخواهید هزینه بدون هدفی انجام دهید و زمان را نیز نیمخواهید از دست بدهید حتما با یک متخصص سئو مشورت کنید.

بهترین شیوه‌های بهینه‌سازی عنوان و توضیحات متا صفحات برای سایت پزشکی چگونه است؟

نوشتن عنوان یا تایتل صفحات پزشکی به شدت می تواند در رتبه گرفتن سایت نقش داشته باشد. پیشنهاد میکنیم برای نوشتن و هماهنگ کردن هدینگ اول، عنوان، متا دیسکریپشن حتما از کلمه کلیدی اصلی و مفهوم اصلی کمک بگیرید و حتما به این موارد با جداکننده ها مفاهیم نزدیک تر را نیز اضافه کنید.

🎯 سئو سایت های پزشکی انواع سایت های پزشکی، زیبایی، دندانپزشکی و …
💎 هدف سئو پزشکی افزایش مراجعه کنندگان، شناخت پزشک، افزایش فروش
👤 نمونه کار سئو نمونه کارهای فارسی، انگلیسی، عربی و…
⏱ مشاوره خدمات دارای پشتیبانی رایگان مشاوره خدمات سئو
جواد یاسمی
جواد یاسمی

مشاوره و مجری سئو سایت های کارخانه ها برندها با بهترین و بزرگترین تیم سئو در ایران | سئو با جواد یاسمی

آخرین مقالات

پیش نیاز یادگیری سئو (ناگفته هایی در مورد یادگیری SEO)
در دنیای امروز، بازاریابی آنلاین و بهبود رتبه ‌بندی وب سایت‌ ها در موتورهای جستجو بسیار مهم شده است....
SEO_optimization
سئوکار کیست؟
امروز قصد داریم در رابطه با یکی از مشاغل پر درآمد در دنیای وب صحبت کنیم و بفهمیم یک سئو کار کیست و چه...
Dwell time چیست
Dwell time چیست و چرا باید به آن در سئو توجه داشته باشیم؟
Dwell time چیست و چه تاثیری در کسب جایگاه در گوگل دارد؟ گوگل پارامترهای زیادی برای ارزش دادن به یک صفحه...
نرخ کلیک چیست؟ (راز موفقیت در افزایش CTR)
نرخ کلیک چیست؟ نرخ کلیک یا CTR (Click-Through Rate) به میزان کلیک بر روی یک لینک یا آگهی در مقایسه با...
معرفی گوگل از ابتدا تا اکنون
گوگل یک مجموعه بسیار بزرگ و متنوعی است که کاربران بسیار زیادی دارد. با توجه به معرفی گوگل از ابتدا تا...
اصطلاحات تخصصی سئو
یکی از ضروری ترین بخش ها که هر سئو کاری مستلزم دانستن آن هستش، مطلع بودن از اصطلاحات تخصصی سئو است. بر...
دیدگاه ها

2 پاسخ

  1. سلام روزتون بخیر ما یک سایت چشم پزشکی داریم در کلمه عمل لیزر PRK می خواییم بیایم بالا، آیا شما می تونید کمک کنید؟

    1. سلام. ابتدا بایستی سایت شما بررسی بشه و ببینیم با توجه به ظرفیت پروژه ها و توقع شما از رتبه در کلمات کلیدی مرتبط با چه مدل همکاری میتونیم در خدمت شما باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سئو سایت با جواد یاسمی

میخوایید رتبه یک گوگل شوید؟

مشاوره رایگان تلفنی >> 09376996070

 

دسترسی های بیشتر به مهم ترین صفحات سایت